Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ KEFALONIAPRESS.GR


 synantisi.jpg
 Η συνάντηση

Μια βδομάδα μετά την βόμβα που έσκασε για την ανακάλυψη ενός οικισμού Μυκηναϊκής περιόδου, στο χωριό Τζανάτα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια παρουσίαση της υπόθεσης και της περιοχής ώστε να είναι απόλυτα κατανοητά όλα στους Αναγνώστες μας και κυρίως στους Αναγνώστες μας ομογενείς που μας ζήτησαν ένα ολοκληρωμένο ρεπορτάζ  για να έχουν μια πλήρη εικόνα και της περιοχής και των αποκαλύψεων.
 Συναντήσαμε τον πρωταγωνιστή των ημερών, τον αρχαιολόγο Αντώνης Βασιλάκης (κλικ), ο οποίος υπηρετεί στην Κεφαλονιά από το 2010 ως  Έφορος Αρχαιοτήτων στην  35η Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχ/των Κεφαλονιάς, Ζακύνθου & Ιθάκης . Στην Κεφαλονιά εγκαταστάθηκε τον Ιανουάριο του 2011.  
 Πανευτυχής, καταδεχτικός, δέχεται να μιλήσει με όλους, απλά, κατανοητά , χωρίς να κουράζεται να επαναλαμβάνει κάτι που ο συνομιλητής του δεν αντιλήφθηκε.
 
metaxas_synantisi.jpg
Τον συναντήσαμε κάτω από την ελιά. Εκεί είχε εγκαταστήσει το.. στρατηγείο του, και το γραφείο τύπου, και το κέντρο επιχειρήσεων.

Διακριτικά δίπλα του ο Μάκης Μεταξάς, ο πρ. Δήμαρχος, ο εμπνευστής της προσπάθειας.
Μετά τα καλωσορίσματα, ο Μάκης Μεταξάς , απομακρύνεται διακριτικά στον χώρο των ανασκαφών όπου πότε με τη σκούπα καθαρίζει τον χώρο , πότε με τη μηχανή του φωτογραφίζει σπιθαμή, σπιθαμή το έδαφος.. 

ΠΑΤΗΣΤΕΙ  ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:  http://kefaloniapress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου