Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Καραμπόλα 34 οχημάτων στη Βρετανία με επτά νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

Δυστύχημα λόγω ομίχλης

http://www.tanea.gr
Τουλάχιστον επτά άτομα έχασαν τη ζωή τους και 51 τραυματίστηκαν σε καραμπόλα 34 οχημάτων, η οποία σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο στο Σόμερσετ της νοτιοδυτικής Βρετανίας. Η Αστυνομία αποδίδει το δυστύχημα στην πυκνή ομίχλη.

Πολλοί τοπική τηλεοπτικοί σταθμοί μετέδωσαν εικόνες από μια σειρά φλεγόμενα οχήματα, αρκετά από αυτά αναποδογυρισμένα, μετά τη σύγκρουση -στην οποία, όπως φαίνεται, σημειώθηκαν και εκρήξεις.

Δεκάδες πυροσβέστες συνεχίζουν την προσπάθεια απεγκλωβισμού οδηγών και επιβατών από τα οχήματα, ενώ ο αυτοκινητόδρομος δεν αναμένεται να ανοίξει για τις επόμενες 18 ώρες -καθώς, ακόμη και αφού ολοκληρωθούν οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού, οι Αρχές πρέπει να συλλέξουν στοιχεία για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι άκουσαν εκρήξεις και είδαν οχήματα στις φλόγες. «Άκουσα μεγάλο αριθμό εκρήξεων» είπε ο Τζέισον Σαρπ στο BBC.

«Ήταν φρικτό, δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Είδα ανθρώπους πεσμένους στο πλάι του δρόμου» είπε στο Sky News ο Πολ Ο'Κόνορ, ένας οδηγός που βρέθηκε στο σημείο. "

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι υπήρχε πυκνή ομίχλη και πολλή υγρασία στον δρόμο την ώρα που έγινε το δυστύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου