Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Κύριε Αλιβιζάτε καλημέρα σας,

Επειδή τώρα τελευταία σε συνεντεύξεις που δίνετε αλλά και σε επαφές που κάνετε με νεοδημοκράτες στην Κεφαλονιά ισχυρίζεστε ότι σας πιέζουν υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ να ηγηθεί τε του ψηφοδελτίου της, και επειδή αυτά που λέτε ασκούν μεγάλη πίεση στη δική μας λογική,μήπως σας είναι εύκολο να δώσετε απάντηση σε κάποιες απορίες μας;
Α. Στις εκλογές του 2009 που όλες οι έρευνες έδειχναν ότι η ΝΔ είναι 10 μονάδες πίσω από το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν σας πίεσαν να συμμετέχετε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ώστε να το ενισχύσετε και να κερδίσει η ΝΔ την έδρα, παρά αναζητούσε ως την τελευταία στιγμή υποψηφίους; Μήπως γιατί γνωρίζατε ότι θα χάσει η ΝΔ και το χειρότερο για εσάς θα παίρνατε λιγότερους ψήφους από τον κύριο Παρίση;Β. Στις αρχές του 2011 που η ΝΔ ήταν 6 μονάδες πίσω από το ΠΑΣΟΚ γιατί τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ δεν σας πίεζαν να βοηθήσετε την ΝΔ στην Κεφαλονιά παρά σας πιέζουν τώρα που η ΝΔ είναι 14 μονάδες μπροστά; (Ήμαρτον κύριε Αλιβιζάτε, μπορεί να μην γεννηθήκατε στην Κεφαλονιά, ώστε να μας γνωρίζετε καλά, αλλά για τόσο βλάκες μας περνάτε);
Μήπως τελικά κύριε Αλιβιζάτε πιέζετε εσείς τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ για να είστε στο ψηφοδέλτιο της τώρα που είναι 14 μονάδες μπροστά από το ΠΑΣΟΚ, και μήπως πιέζετε να μην είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ άνθρωποι από τους οποίους θα χάσετε, ακόμη και με κίνδυνο να χάσει η ΝΔ την έδρα; Κύριε Αλιβιζάτε, εμείς εδώ, σας έχουμε καταλάβει καλά. Εσείς δεν μας έχετε καταλάβει.
Κύριε Αλιβιζάτε, έχετε περάσει τα εβδομήντα και οφείλατε αν μη τι άλλο, να είστε πιο σοφός και πιο αξιοπρεπής, και δυστυχώς κανένα «βουλευτιλίκι» δεν μπορεί να σας προσφέρει, ούτε το ένα ούτε το άλλο, όπως και εσείς δεν μπορείτε να προσφέρετε τίποτε στον τόπο μας. Συνεπώς, μην εμποδίζετε άλλους ανθρώπους που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν. Δια της βίας δεν μπορείτε θα γίνετε βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης.
Τελειώνοντας να μου επιτρέψετε να σας δώσω και μία συμβουλή. Επειδή δέχεστε αφόρητη πίεση, που και που αφήνετε να σας φεύγουν και λίγα αέρια ώστε να ξαλαφρώνετε. Εκτός φυσικά και αν ξαλαφρώνετε με αυτά που λέτε.
Αναμένοντας την απάντησή σας

Μαραβέγιας Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου