Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Επτά νεκροί από την κακοκαιρία στην Ιταλία

Το θάνατο επτά ανθρώπων, μεταξύ των οποίων δύο μωρά και ένα αγόρι, από τις πλημμύρες που έπληξαν τη βορειοδυτική Ιταλία, επιβεβαίωσαν οι αρχές της Γένοβας ενώ υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον δύο σοβαρά τραυματισμένους πολίτες. Τεράστια προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και τις μετακινήσεις. http://www.enet.gr

Οι δρόμοι της Γένοβας θυμίζουν, σε πολλά τους σημεία, ποτάμι, ενώ η άσφαλτος -ιδίως στην παραθαλάσσια περιοχή- έχει υποχωρήσει.
Η δήμαρχος της πόλης, Μάρτα Βιντσέντσι, έκανε λόγο για "απρόβλεπτη τραγωδία" και πρόσθεσε ότι "οι βροχοπτώσεις θα συνεχισθούν και αναμένονται νέες πλημμύρες".
Όπως μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, πέντε από τα θύματα, βρήκαν τον θάνατο στην είσοδο πολυκατοικίας, στην περιοχή Κουέτζι, στην προσπάθεια τους να γλιτώσουν από το χείμαρρο, ενώ μόλις είχαν διασχίσει το δρόμο.
Χωρίς ηλεκτρικό και υγραέριο έχουν μείνει όλες οι πληγείσες συνοικίες της πόλης, με απόφαση της δημοτικής αρχής για αποφυγή βραχυκυκλωμάτων και εκρήξεων.  Επίσης ακυρώθηκαν ή αναβλήθηκαν πτήσεις ενώ αδύνατη είναι η πρόσβαση στον σιδηροδρομικό σταθμό Μπρίνιολε και όλη την γύρω περιοχή λόγω της πλημμύρας.

Maltempo, adesso il Po fa paura. Genova, aperta un'inchiesta per disastro e omicidio colposo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου