Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Απάντηση Νίκου Ανουσάκη σε Βασίλη Ρουχωτά

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ ΤΟ  ΜΠΛΟΚ  ΤΗΛΕΒΟΑΣ   http://tilevoaskefalonias.blogspot.com

«Ευπειθώς αναφέρω κ. Ρουχωτά συμμορφούμενος με τας υποδείξεις»...

Για άλλη μια φορά ο αποσκιρτήσας λόγω... «ιδιομορφίας χαρακτήρος» από την εντολή που του έδωσαν οι ψηφοφόροι του δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Ρουχωτάς προσπαθεί να βγει από την πολιτική του ανυπαρξία μέσω φλύαρων... «καταγγελτικών» ανακοινώσεων που ουσιαστικά το μόνο που λένε είναι «είμαι κι εγώ εδώ», «δώστε μου λίγο σημασία», «θα πεθάνω που δεν αναγνωρίσατε την πολυπραγμοσύνη μου και τα τόσα ταλέντα μου»!
 
Πραγματικά προκαλεί τον γέλωτα να δίδει παραινέσεις για την... «ομαλή λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου» ο άνθρωπος που συνεχώς πετιέται χωρίς να έχει τον λόγο, διαπληκτίζεται κατά καιρούς με όλους και παράλληλα «πουλάει νταηλίκι» μιας άλλης εποχής. Ισχυρίζεται δε πως για όλα τα παραπάνω του φταίει ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και εν γένει ό,τι κινείται πλην όμως τα ίδια ακριβώς έκανε και στα δημοτικά συμβούλια Παλικής (ποιός δεν θυμάται τους καβγάδες του μέχρι του σημείου της χειροδικίας και ρίψης πορτοκαλάδων με τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παλικής Ανδρέα Μοσχόπουλο, τον εκλεγμένο με τον συνδυασμό του πνευματικό άνθωπο Νίκο Σολωμό, τον «μισητό» Βαγγέλλη Θεοφιλάτο αλλά και τόσους άλλους που... «δεν συνεμορφώθησαν με τας υποδείξεις» ;).
 
Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι το Προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς θα συνεχίσει και να βάζει εκτός ημερησίας διάταξης θέματα όταν απαιτείται για το συμφέρον και για την λειτουργία του Δήμου όπως και να λειτουργεί με όρους δημοκρατικούς σε πείσμα όσων προτείνουν... «στρατιωτικές μεθόδους» και κήρυξη «στρατιωτικού νόμου»!

Νίκος Ανουσάκης
Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου