Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο διευθυντής του Β’ Δημοτικού σχολείου Ληξουρίου και αυτή τη φορά τα φορτώνει στο …Προεδρό τουΣυλλόγου Γονέων

Απαντά στο e-kefalonia ο Ανδρέας Τσιβράς



Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο διευθυντής του Β’ Δημοτικού σχολείου Ληξουρίου και αυτή τη φορά τα …ρίχνει στον Βιτωράτο. Χωρίς να κάνει αναφορά στα γραφόμενα του ο Ανδρέας Τσιβράς όχι μόνο δεν ζητάει συγγνώμη από τη συνεργάτιδά μας αλλά τα βάζει και με το πρόεδρο των γονέων και κηδεμόνων.(και τον δημόσια αναφέρω ότι είναι ανεπιθύμητος)!!!!!
  Ας διαβάσουμε προσεχτικά τι μας στέλνει ως απάντηση ο διευθυντής του σχολείου
Προς το e-kefalonia
 Επειδή θέλοντας να υπερασπιστείτε το κατάπτυστο και συκοφαντικό άρθρο της
<δημοσιογράφου> κ. Αριστέας Χαριτάτου χρησιμοποιήσατε το υπ’ αριθμ. 257/17-10-2011 έγγραφό
μας προ το Δήμο Κεφαλονιάς είμαστε υποχρεωμένοι να σας αναφέρουμε τα εξής:

 Πράγματι το Σχολείο μας φιλοξενεί τον υιό του κ. Ανδρέα Βιτωράτου στον οποίο αναφέρεστε και από εκεί ξεκινούν όλα.
 Ο κ. Βιτωράτος Ανδρέας από την πρώτη στιγμή που έφερε τον υιό του στο Σχολείο μας θέλοντας να μας αποδείξει την αγάπη του για αυτό, μας ενημέρωσε ότι θα προσπαθήσει και θα καταφέρει να μετατρέψει το αίθριο του Σχολείου μας σε κρεμαστό κήπο της Βαβυλώνας, θα χτίσει δύο(2) αίθουσες στο προαύλιο και τέλος θα αναβαθμίσει και θα ανακατασκευάσει τις τουαλέτες του Σχολείου μας.
 Όλα αυτά βέβαια όχι με δικά του χρήματα αλλά με τις διασυνδέσεις που έχει με την τοπική πολιτική ηγεσία.
 Ήδη πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια……και οι μεν κρεμαστοί κήποι δεν έγιναν διότι έπρεπε να πληρωθεί ένα σύστημα αυτόματου ποτίσματος!!!!!!!(όλοι καταλαβαίνουμε το τεράστιο κόστος)
 Οι αίθουσες δεν ευδοκίμησαν διότι ο προαύλιος χώρος του Σχολείου μας ήταν κατά τι μικρότερος από όσο θα έπρεπε.
 Και έτσι  ο πολυμήχανος Πρόεδρος έστρεψε όλη την δραστηριότητά του για τη συντήρηση και ανακατασκευή των τουαλετών.
 Όπως δε μας έλεγε ήθελε να πετάξει τις αναχρονιστικές τουαλέτες (τούρκικου τύπου) και να τις αντικαταστήσει με αυτές που ταιριάζουν σε προέδρους και τα παιδιά τους.
 Όμως για να πετύχει το έργο του με παρακάλεσε να στείλω ένα έγγραφο στο Δήμο Κεφαλονιάς και να ζητώ επισκευή και συντήρηση αυτών όσο γίνεται πιο γρήγορα για να εκμεταλλευτούμε χρήματα από το χρηματικό υπόλοιπο της Περιφέρειας.
 Φυσικά εγώ το έκανα όχι επειδή πίστευα ή πιστεύω ότι οι τουαλέτες του Σχολείου μας είναι επικίνδυνες αλλά διότι θα ήθελα (ανθρώπινο πιστεύω) να επισκευαστούν και να συντηρηθούν οι όποιες φθορές έχει σίγουρα επιφέρει ο χρόνος.

Αντίγραφο δε του εγγράφου μου καλόπιστα έδωσα στον πολυμήχανο πρόεδρο, ο οποίος όπως φαίνεται σας το παρέδωσε -και σωστά εσείς e-kefalonia δημόσια τον επαινείτε διότι αυξάνει την επισκεψιμότητα στο portal σας ενώ για μας δημόσια αναφέρω ότι είναι ανεπιθύμητος. Αυτό γιατί παρότι πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας το δυσφήμισε με το χειρότερο τρόπο λόγω του απύθμενου εγωισμού του.

Πράγματι δε το Σχολείο μας το επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κουρής και αφού είδε τις τουαλέτες μου είπε ενώπιον του μηχανικού κ. Βασιλάτου Γεράσιμου ότι είναι ολοκάθαρες πολύ καλά συντηρημένες και δεν μπορεί να καταλάβει τι του λέει ο πολυμήχανος Πρόεδρος για ανακατασκευή.

Φυσικά μου υποσχέθηκε να βοηθήσει για να γίνει συντήρηση και επισκευή σε ό,τι χρειάζεται.
πηγή φυσικά το  http://www.e-kefalonia.net/?p=18220
γιατί  τέτοιες απαντήσεις  όντος δίνουν επισκεψιμότητα σε όλους μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου