Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Η αλήθεια πάντα λάμπει!!!!

Σχολική επιστολή του Τσιβρά επιβεβαιώνει το e-kefalonia

Αλήθεια ποιος λέει ψέματα κύριε Διευθυντά και κύριε αντιδήμαρχε;
Μας εγκαλεί ο Διευθυντής του Β’ δημοτικού σχολείου, κύριος Ανδρέας Τσιβράς ότι δεν είμαστε φιλαλήθεις, και ότι τα βγάζουμε όλα αυτά από τη φαντασία μας (διαβάστε εδώ). Στο ίδιο μήκος κύματος και ο … «λαλίστατος» αντιδήμαρχος Παλλικής κύριος Βαγγέλης Θεοφιλάτος έφθασε σε σημείο προκλητικό να αναφέρει ότι ασχημονούμε απέναντι στην αλήθεια (διαβάστε εδώ).
Το e-kefalonia βγάζει στην δημοσιότητα επιστολή του Διευθυντή του Β’ δημοτικού σχολείου, στις 17 Οκτωβρίου, με το οποίο αναφέρει ότι ακριβώς και η συνεργάτιδα μας Αριστέα Χαριτάτου στο δημοσίευμα για τη κατάσταση υγιεινής στο συγκεκριμένο σχολέιο.  Χαρακτηριστικά ο κ. Τσιβράς μεταξύ άλλων  αναφέρει… «Σας αναφέρουμε ότι οι τουαλέτες του σχολικού συγκροτήματος μας χρήζουν ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ και συντήρησης (διαρροή στις εσωτερικές σωληνώσεις με αποτέλεσμα την μόνιμη υγρασία σε τοίχους αιθουσών μας, ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ που χρήζουν ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ κ.ά.) και παρακαλούμε για τις ενέργειες σας ώστε να λυθεί το μείζον αυτό θέμα που ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ των μικρών μαθητών μας».

Την ίδια ώρα το e-kefalonia φέρνει στο φως της δημοσιότητας πρόσφατη επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή στο κτίριο του σχολείου ύστερα από την αναστάτωση που έχει προκληθεί στη μαθητική κοινότητα της πόλης. Ο Σωτήρης Κουρής επισκέφτηκε το σχολείο προκειμένου να έχει ιδίαν άποψη επί της παρουσιαζόμενης κατάστασης, ύστερα από το δημοσίευμα του e-kefalonia. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι,  έχει ανατεθεί στην αρμόδια υπηρεσία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών η καταγραφή και κοστολόγηση των εργασιών που απαιτούνται για την συντήρηση του σχολείου.  Πηγές της περιφέρειας μας έλεγαν ότι «Σε στενή συνεργασία με το Δήμο Κεφαλονιάς θα ανευρεθεί  άμεσα λύση».
Την ίδια ώρα, ο Πρόεδρος τoυ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κύριος Ανδρέας Βιτωράτος κάνει έκκληση να σκύψει η πολιτεία ώστε να βρεθεί λύση στα προβλήματα που έχει το Β΄ Δημοτικό σχολείο Ληξουρίου. Μάλιστα έδωσε συγχαρητήρια στο ρεπορτάζ που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας το e-kefalonia.
Το e-kefalonia δεν έχει να αποδείξει τίποτα άλλο. Τα ντοκουμέντα είναι στη διάθεση του καθενός, ύστερα από την σωστή δημοσιογραφική έρευνα που έγινε τις προηγούμενες ημέρες.
Καλούμε το διευθυντή του σχολείου να ζητήσει από την συνεργάτιδα μας Αριστέα Χαριτάτου μια συγγνώμη για το ύφος της ανακοίνωσης του, που πιστεύουμε ότι έγινε με θυμό και ας συνεργαστεί ο ίδιος με το σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων αλλά και τις αρχές ώστε να λυθούν επιτέλους τα προβλήματα.
Ύβρεις και ταπεινωτικές εκφράσεις πιστεύουμε ότι δεν ανήκουν κ. Διευθυντα σε μορφωμένους ανθρώπους όπως είστε εσείς.
Καλούμε το Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση και τη διευθύντρια της πρωτοβάθμιας  εκπαίδευσης  Σοφία Μαροπούλου, γνωρίζοντας την ευαισθησία τους, να δουν το συγκεκριμένο θέμα άμεσα με προσοχή.
Αν χρειαστεί το e-kefalonia θα επανέλθει με περισσότερα στοιχεία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου