Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ



ΚΕΡΚΥΡΑ, 31-10-2011 
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΟΤΑΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ

Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, με τον επικεφαλής Γιώργο Καλούδη, ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ και ΣΤΟ ΛΑΖΑΡΕΤΤΟ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 30-10-2011.

1. ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ
Το πρωί της Κυριακής αντιπροσωπεία της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, με τον επικεφαλής της Παράταξης Γιώργο Καλούδη παραβρέθηκε στην ειδική αρχιερατική λειτουργία και εκδήλωση για τους πολύτεκνους στον Ι. Ν. Αγίου Σπυρίδωνα Κωτσέλα, στη πόλη της Κέρκυρας, στην οποία πρωτοστάτησε ο Μητροπολίτης Κέρκυρας Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος.
Για το θέμα της επιβίωσης των πολύτεκνων ο Γιώργος Καλούδης είπε:
«Προερχόμενος και από οικογένεια πολυτέκνων (ο ένας πάππους μου ο (Γερα)Σίμος είχε 8 επιζήσαντα παιδιά, ο άλλος ο Γιώργης 4 παιδιά), αλλά και τρίτεκνος εγώ ο ίδιος, που οι γιοί μου υπηρέτησαν .........
 πρόσφατα τη στρατιωτική τους θητεία ο ένας στην Αλεξανδρούπολη και ο δεύτερος στη Κύπρο, και ζώντας μέσα στο λαό και στη κοινωνία γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα των πολύτεκνων αλλά και την έλλειψη ιστορικής συνείδησης και κοινωνικής αντίληψης μιας απαίδευτης αρχολίπαρης κρατικοδίαιτης αθηνοκεντρικής ελίτ που διοικεί αυταρχικά τη χώρα, η οποία δεν έχει ούτε σχέδιο ούτε όραμα ούτε βούληση για αυτή τη χώρα, δεν έχει αντιληφθεί και ίσως δεν έχει και την ικανότητα να αντιληφθεί πως όταν σε κάθε δύο θανάτους έχουμε μόνον 0,8 γέννηση, η νέο-Ελλάδα αργά αλλά σταθερά πεθαίνει, σε λίγο δεν θα υπάρχουν ούτε παιδιά να υπηρετήσουν τη πατρίδα στο στρατό.

Πριν από δεκαετίες η Τουρκία και η νέο-Ελλάδα είχαν περίπου τον ίδιο πληθυσμό. Σήμερα η Τουρκία έχει πληθυσμό κοντά στα 80 εκατομμύρια και η Ελλάδα 10 εκατομμύρια !

Και με αυτά τα δεδομένα, η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, το ΚΟΜΜΑ και οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ περιέκοψαν και το ήδη ασήμαντο επίδομα της πολύτεκνης μάνας ! Και δεν ντρέπονται να εμφανίζονται και να μιλούν στα κανάλια !!! Άφρονες ή ραγιάδες;

Η πολύτεκνη οικογένεια έχει τη μέγιστη οικονομική ανάγκη, όταν τα παιδιά γεννιούνται και είναι μικρά και το σημερινό χορηγούμενο επίδομα είναι για κλάμματα και καταγράφει διαχρονικά κυβερνήσεις και βουλευτές που δεν είναι άξιοι να κυβερνάνε μία χώρα, η οποία σε μία-δύο δεκαετίες δεν θα’ χει άντρες να κάνουν τη θητεία τους στο στρατό !!!
Εμείς ως μία Επτανησιακή Παράταξη βαθειά ριζωμένη στο λαό θα βάλουμε το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων για να εκδοθεί ψήφισμα αύξησης του μηνιαίου επιδόματος στη τρίτεκνη μάνα σε 150€ το μήνα για κάθε παιδί, ως επίδομα ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ του ΕΘΝΟΥΣ. Και φυσικά θα’ μαστε, και ως Παράταξη με πολιτικά χαραχτηριστικά, σταθερά στο πλευρό των πολύτεκνων, όπως και προσωπικά ήμουν ανέκαθεν δίπλα και μαζί με τους πολύτεκνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου