Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΕΥΡΩ ,,ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ??

o economist και το ευρώ

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ!
Το ευρώ οδεύει με ταχύτητα προς την κατάρρευση του, εκτιμά ο Economist.
Έχοντας στο εξώφυλλο ένα ευρώ που πέφτει σαν φλεγόμενος μετεωρίτης, ο Economist εκτιμά πως η κατάρρευση του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος θα προκαλέσει παγκόσμια ύφεση μεγαλύτερη αυτή του 2008-2009, χρεοκοπίες, καταρρεύσεις τραπεζών, σπάσιμο της Ευρωζώνης στα δύο απειλώντας ακόμα και την ίδια της Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι πιθανότητες για μία ασφαλή έξοδο από τη διογκούμενη κρίση μειώνονται με ταχύτητα, επισημαίνει ο Economist.

Αν δεν δοθούν λύσεις, «το ευρώ μπορεί να καταρρεύσει μέσα σε εβδομάδες» αλλά, όπως προειδοποιεί ο Economist, όσο περνά ο καιρός, τόσο πιο τολμηρές αποφάσεις πρέπει να πάρουν οι ηγέτες.


ΚΑΙ  ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ  ΒΙΚΗ -ΧΙΟΝΗ ΚΟΛΑΙΤΗ,, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ: 
το εγκυροτατο περιοδικο The Economist poy kykloforise xuew Nea Yorkh, λεει οτι αυτο το Σ/Κ ειναι το τελευταιο του ΕΥΡΩ.. Καταρρευσει μπαμ...
 Βίκυ Χιόνη-Κολαίτη

  • http://www.economist.com/node/21540255?fsrc=scn%2Ffb%2Fwl%2Fsl%2Fnov26
    Ακομα και οπως η ευρωζωνη προχωρει προς συντριβει, οι περισσοτεροι ανθρωποι υποθτετουν οτι, την τελευταια στιγμη, οι Ευρωπαιοι αρχηγοι θα κανουν οτιδηποτε για να διαφυλαξουν το νομισμα. Υπεροχο αρθρο αλλα δυστυχως δεν εχω ωρα να το μεταφρασω ολο γραπτως τωρα.
  • www.economist.com
    EVEN as the euro zone hurtles towards a crash, most people are assuming that, in the end, European leaders will do whatever it takes to save the single currency.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου