Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Αργυρό μετάλλιο στην Επιχείρηση του Σταύρου Σταμούλη

3ο Φεστιβάλ Γάλακτος και Τυριού - Αργυρό για την Κεφαλονιά  .!! ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ   kefalonizw.com

festival

Αργυρό μετάλλιο στην Επιχείρηση του Σταύρου Σταμούλη για τη βαρελίσια φέτα Κεφαλονιάς στο
3ο Φεστιβάλ Γάλακτος & Τυριού

Σωτήρης Κουρής: «Άρτια η παρουσία μας, εκλεκτά τα προϊόντα μας»

Με ιδιαίτερη επιτυχία και αθρόα προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το 3ο Φεστιβάλ Γάλακτος και Τυριού.

   Στο Φεστιβάλ παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Σωτήριος Κουρής και πλήθος επισήμων, ενώ διανεμήθηκε υλικό σχετικό με τα χαρακτηριστικά της τοπικής τυροκομίας.
   «Το περίπτερο που αντιπροσώπευε τις Περιφερειακές Ενότητες Κεφαλληνίας και Ιθάκης», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης, Σωτήρης Κουρής, «συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από το κοινό, τους δημοσιογράφους, τους ειδικούς γευσιγνώστες και τους διοργανωτές. Μάλιστα, σε σχετική συγχαρητήρια επιστολή, επισημάνθηκε ότι σημαντικό μέρος της επιτυχίας της έκθεσης οφείλεται στην άρτια παρουσία της δικής μας συμμετοχής και κυρίως στα εκλεκτά προϊόντα μας.
   Τα συγκεκριμένα δε, δημιούργησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων από πλευράς εμφάνισης και κυρίως ποιότητας, ενώ οι τυροκόμοι μας δέχτηκαν συγχαρητήρια από όλους όσους είχαν την τύχη να δοκιμάσουν τα τυριά της περιοχής μας και να μυηθούν στην ιδιαίτερη γεύση τους».

Αργυρό μετάλλιο στην Επιχείρηση του Σταύρου Σταμούλη για τη βαρελίσια φέτα Κεφαλονιάς

festival



   Αξίζει ακόμη να επισημανθεί ότι η επιχείρηση του κ. Σταμούλη Σταύρου έλαβε αργυρό μετάλλιο, μέσα σε πλειάδα εκθετών από όλα τα μέρη της Ελλάδας, σε τελετή γευσιγνωσίας για το τυρί με την ονομασία «ΒΑΡΕΛΙΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ», γεγονός που μας τιμά όλους ιδιαιτέρως και συμβάλλει καθοριστικά στην προώθηση και προβολή της τοπικής μας φυσιογνωμίας και παραγωγής.
   «Οφείλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στον κ. Σταμούλη αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες τυροκόμους για την τόσο οργανωμένη και επιτυχή παρουσία τους και την συμβολή τους στην ανάδειξη της τυροκομικής μας παράδοσης και γενικά των νησιών μας και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο έργο τους και περισσότερες διακρίσεις για τα τυριά μας», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου