Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

«οι αθλητές που ήρθαν για να πιουν φραπέ»?? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ!

Κεφαλλονίτικη απάντηση-απολογία για τη Χίο!!

Μ. Κοσμάτος, Θ. Αλυσανδράτος,

 Άγ. Παναταζάτος



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟ  kefaloniasports.blogspot.com
Η Χίος έκανε τα εύκολα δύσκολα, για μερικούς, το περασμένο Σάββατο, αλλά τελικά νίκησε το Αργοστόλι με 10-9. Πολλοί υποστήριξαν ότι η ομάδα της Χίου, δεν έδειξε την ανάλογη σοβαρότητα για τον αγώνα και πήγε στο Ιόνιο για διακοπές και… φραπέ.
Οι υπεύθυνοι της ομάδας του Αργοστολίου αισθάνθηκαν την ανάγκη να εκδώσουν ανακοίνωση, που την υπογράφουν οι κ.κ. Γεράσιμος Κοσμάτος, Άγγελος Πανταζάτος, Ανδρέας Τραυλός και Θοδωρής Αλυσανδράτος, και να υποστηρίξουν τους παίκτες της Χίου, απαντώντας έτσι σε όσους μέσα από τον Όμιλο δήλωναν ότι οι παίκτες της Χίου πήγαν στην Κεφαλονιά για «διακοπές» ή για να «πιουν φραπέ»!
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η επιτροπή υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου είναι στη πολύ δυσάρεστη θέση να αναγκάζεται να απολογείται για ανακοινώσεις που δυσφημούν αθλητές παγκοσμίου κύρους και αναγνώρισης που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον ελληνικό αθλητισμό και τη χώρα.
Είναι κοινός τόπος ότι οι αθλητές της ομάδας υδατοσφαίρισης της Χίου ήρθαν στο νησί μας, μας τίμησαν με τη παρουσία τους, βοήθησαν και αυτοί στην μεγαλύτερη αναγνώριση του αθλήματος από το τοπικό πληθυσμό και γενικά μας έκαναν ιδιαίτερα εμάς τα μέλη της επιτροπής πολύ περήφανους για το γεγονός ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που μπορεί και συμμετέχει στην ίδια διοργάνωση με ομάδα τέτοιας εμβέλειας.
Επειδή ο αθλητισμός έχει τα χαρακτηριστικά πού όλοι γνωρίζουμε και για αυτό το λόγο γοητεύει μεγάλες μάζες ανθρώπων το μεταξύ μας παιχνίδι ήταν πραγματικά ένα αμφίρροπο ντέρμπι.
Αυτό όμως σε καμιά περίπτωση δε σημαίνει ότι οι αθλητές της ομάδας της Χίου ήρθαν στη Κεφαλονιά, για διακοπές ή για να κάθονται στα καφενεία και να πίνουν φραπέ.
Όποιοι τους έζησαν από κοντά και εμείς είχαμε τη τιμή να το κάνουμε διαπίστωσαν τον επαγγελματισμό, το σεβασμό στον αντίπαλο και τη προσήλωση τους στον συγκεκριμένο αγώνα.
Μια κακή εμφάνιση ή μια πολύ καλή απόδοση του αντιπάλου που κάνει ένα παιχνίδι αμφίρροπο δε σημαίνει ότι αναιρεί τα παραπάνω και ακυρώνει καταξιωμένους αθλητές με χρόνια στο χώρο της πισίνας.
Δηλώνουμε λοιπόν ότι καμία σχέση δεν έχουμε με ανακοινώσεις τύπου «οι αθλητές που ήρθαν για να πιουν φραπέ» και ζητάμε συγγνώμη από αυτούς για την όποια αναστάτωση μπορεί αυτό να προξένησε στην αθλητική τους ζωή.
Ευχόμαστε καλή τύχη στην ομάδα της Χίου και σε κάθε αθλητή προσωπικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου