Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ο ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Στο γραφείο της Άντζελας εγκαταστάθηκε ο Πέτρος Αλιβιζάτος - έτοιμο το επιτελείο του
ΜΕΡΙΚΗ  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ KEFALONIAPRESS.GR
 ανέλαβε και το χαρτοφυλάκιο της αρχαιολογίας
 

alivizato_280.jpgΣτον 6ο  όροφο – τον όροφο των Υπουργών- στο κτίριο της Λεωφόρου Αμαλίας εγκαταστάθηκε  ο υφ/γος τουρισμού Πέτρος Αλιβιζάτος και ετοιμάζει πυρετωδώς το επιτελείο του.
 Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο κ. Αλιβιζάτος έχει ήδη αναλάβει  το χαρτοφυλάκιο της αρχαιολογίας, άρα θα είναι υφ/γος πολιτισμού – τουρισμού,  ενώ τις επόμενες ημέρες ολοκληρώσει την συνεργασία του με τον Υπουργό Παύλο Γερουλάνο, για την πλήρη ανάληψη των καθηκόντων του και με άλλους τομείς ευθύνης. 
 Η στελέχωση του γραφείου του σχεδόν έχει ολοκληρωθεί. Το επιτελείο του είναι βασικά Κεφαλλονίτες, ενώ η γραμματεία του θα αποσπαστεί από άλλες υπηρεσίες του δημοσίου.
 Διευθύντρια του Υπουργικού Γραφείου ανέλαβε η Δ/ντρια  του Υπουργείου Τουρισμού κα Τέση  Μαρκάτου. (μάλλον δεν μπορεί και ο Πέτρος χωρίς έναν Μαρκάτο στη ζωή του!! ).
 Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βαγγέλης Φιορεβάντες, έχει ήδη αναλάβει έργο παρά τω υφυπουργω, καθώς έχοντας την εμπειρία της συνεργασίας του με τον Πέτρο Αλιβιζάτο όταν ήταν βουλευτής , ξέρει πολύ καλά όλα τα σουσούμια και  τις προτεραιότητές  του και  υπάρχει εξαιρετικό κλίμα επικοινωνίας μεταξύ τους.
 Τις Νομικές του Συμβουλές στον υφ/γό θα δίνει ο Κεφαλλονίτης δικηγόρος κ. Γεράσιμος Παναγιωτάτος – Τζάκης   ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ :  http://kefaloniapress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου