Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Κυβέρνηση εθνικής σωρηρίας με τον Καρατζαφέρη!! ?

 Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε??

 
 
 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ   ΤΗΝ   KEFALONIAPRESS.GR
gelio.jpg “ΟΧΙ” εισπράττει από τους πολιτικούς αρχηγούς ο Γιώργος Παπανδρέου στην πρότασή του για κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας. Μόνο ο Καρατζαφέρης φαίνεται να λέει ναι προς το παρόν
«Η Δημοκρατική Αριστερά είχε εγκαίρως επισημάνει ότι η έντιμη και καθαρή λύση είναι οι εκλογές. Οτιδήποτε άλλο θα προκαλούσε περαιτέρω περιπλοκή και κρίση. Όλα δείχνουν ότι αυτό επιβεβαιώνεται», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της το κόμμα του κ. Κουβέλη
Μετά το πέρας της ψηφοφορίας, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε πρόθυμη να στηρίξει το νέο κυβερνητικό σχήμα, υπό την προϋπόθεση ότι θα συμμετείχε σε αυτό και η Νέα Δημοκρατία.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης επιφυλάχθηκε, λέγοντας ότι θα περιμένει να δει πως θα εξελιχθούν οι πρωτοβουλίες του Γ. Παπανδρέου.

Η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό είπε «αν κατάλαβα καλά προτείνετε κυβέρνηση ενός και δύο χρόνων. Έχετε ανάγκη από κυβέρνηση συνεργασίας γιατί πρόκειται να πάρετε τα αγριότερα μέτρα χειρότερα από αυτά που πήρατε μέχρι τώρα. Δικαίωμα σας, όμως πρέπει μπει τέρμα στον εκβιασμό ότι αυτές οι θυσίες γίνονται για την 6η και 7η δόση».
Ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε ότι η όποια νέα κυβέρνηση δεν θα έχει λαϊκή νομιμοποίηση και ζήτησε άμεση προσφυγή στις κάλπες με το σύστημα της απλής αναλογικής. Ο ίδιος πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι “τρέμουν σαν το ψάρι οι κυρίαρχες δυνάμεις της Ευρώπης μην δοθεί ο λόγος στον ελληνικό λαό”.
Το Reuters μεταδίδει ότι ο Παπανδρέου έχει συμφωνήσει με τον Βενιζέλο για  σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας υπό την ηγεσία του τελευταίου.
Σύμφωνα με το τηλεγράφημα  του πρακτορείου ο κ. Βενιζέλος  θα έχει την υποστήριξη ηγετών μικρότερων κομμάτων ενώ άμεσος στόχος της συνεργασίας θα είναι η έγκριση του δεύτερου πακέτου διάσωσης ώστε να αποφευχθεί η χρεοκοπία πριν την προκήρυξη εκλογών τους επόμενους μήνες.
 
 
 www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου