Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ , ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Road-shows στην Αθήνα για ξένους δημοσιογράφους  http://www.protothema.gr

 
Να «σπάσει» την αρνητική εικόνα που έχουν σχηματίσει τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης για τη χώρα μας επιχειρούν τώρα οι Βρυξέλλες. Η Κομισιόν οργανώνει ταξίδια-αστραπή ξένων δημοσιογράφων στην Αθήνα, για να μπορέσουν να σχηματίσουν δική τους άποψη και να τη μεταφέρουν στα ΜΜΕ και στην κοινή γνώμη των χωρών τους, στις οποίες εργάζονται.

Την ερχόμενη Δευτέρα καταφτάνουν στην Ελλάδα 35 έγκριτοι ξένοι δημοσιογράφοι, φιλοξενούμενοι της ελληνικής Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για να έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν με τον πιο σφαιρικό τρόπο, για καταστάσεις και ζητήματα τα οποία πληροφορούνται κυρίως μέσω των διεθνών πρακτορείων.
Η ομάδα των δημοσιογράφων θα αποτελείται από 35 άτομα (10 από την Αυστρία, 10 από την Φινλανδία, 10 από την Ολλανδία, 3 από την Σλοβακία και 2 από το Λουξεμβούργο), τα οποία θα συνοδεύονται από τους Επικεφαλής και από τους Εκπροσώπους Τύπου των Αντιπροσωπειών της ΕΕ, από τις χώρες τους.

Η επίσκεψη στην Αθήνα θα διαρκέσει από 7 ως 9 Νοεμβρίου 2011και είναι η δεύτερη που οργανώνει η Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα, καθώς πραγματοποιήθηκε ήδη και μία τον περασμένο Σεπτέμβριο από ομάδα 30 έγκριτων Γερμανών δημοσιογράφων, η οποία απέσπασε και ιδιαίτερα θετικά σχόλια τόσο από τους συμμετέχοντες όσο και από τους Έλληνες συνομιλητές τους, συμβάλλοντας στην ενημέρωση της γερμανικής κοινής γνώμης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου