Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ


Την Δευτέρα 14/11/2011 αντιπροσωπεία της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ  ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ  αποτελούμενη από τους Βανδώρο Δημήτρη, Γαλιατσάτο Θεόδωρο, Γιαννοπούλου Δέσποινα,   επισκέφθηκε τον αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς-Ιθάκης κ. Κουρή και συζήτησε μαζί του την δυνατότητα παροχής στήριξης από την περιφέρεια Ιονίων Νήσων στους συμπολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι επί των ακινήτων που πληρώνεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Η αντιπροσωπεία της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ζήτησε από τον κ. Κουρή την ενεργοποίηση της σχετικής  απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου , σε συνεννόηση και με τον τοπικό Δικηγορικό Σύλλογο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κουρής αποδέχθηκε ευμενώς την πρόταση της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και υποσχέθηκε άμεση ενεργοποίηση των απαραίτητων διαδικασιών ώστε η αντίσταση και η άρνηση πληρωμής των συμπολιτών μας να λάβει συλλογικό χαρακτήρα.
Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες και σε άλλες δράσεις προκειμένου να στηριχθεί η προσπάθεια για άρνηση πληρωμής στο άδικο  και αντισυνταγματικό χαράτσι.

Αργοστόλι  15/11/20011 

 ΤΟ  ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ

Πρωτοβουλίας   Πολιτών Κεφαλονιάς-Ιθάκης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου