Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Απάντηση του e-kefalonia στο «λαλίστατο» αντιδήμαρχο

Ως προς την «εμπάθεια», «την ελαφρότητα», την «αμετροέπεια» και τα λοιπά κοσμητικά με τα οποία μας «λούζετε», είναι προφανές ότι χαρακτηρίζουν τον πομπό και όχι τον δέκτη.
Αγαπητέ Αντιδήμαρχε,

            Αντιπαρέρχομαι τα υβριστικά λογοπαίγνια γύρω από το όνομα της συνεργάτιδας μας (άλλωστε και το δικό σας επώνυμο μπορεί εύκολα να αποτελέσει προϊόν παραποιήσεως και ονειδισμού κάτι που εμείς δεν θα επιτρέπαμε στο e-kefalonia) και τις λοιπές ύβρεις σας, διότι επιθυμoύμε, μονομερώς καθώς φαίνεται,  να διατηρήσουμε ένα μίνιμουμ επιπέδου στον Δημόσιο διάλογο.
            Έτσι επισημαίνουμε τα ακόλουθα : Ουδεμία ονομαστική αναφορά γίνεται στο έγκριτο ρεπορτάζ στο πρόσωπο σας. Αντίθετα, ασκώντας το καθήκον μας ως ενημερωτικό μέσο, διαπιστώσαμε και καταγράψαμε την πραγματικότητα, που και εσείς ο ίδιος κατ’ ουσίαν συνομολογείτε με το λίβελλο σας. Άλλωστε, εάν έχετε κ. Αντιδήμαρχε στοιχεία ή υπόνοιες για την αμεροληψία του e- Kefalonia,  να κατονομάσετε τους, δήθεν, «εντολείς» μας, οι οποίοι, δήθεν, «κάλεσαν τη συνεργάτιδα μας», «να σας απαιτήσει», «να εκτελέσει τας εντολάς της και εντολάς τους».
            Καλό θα ήταν, αντί να ξιφουλκείτε και να ασχημονείτε, ως μη έδει, ενάντια στους συνεργάτες μας, οι οποίοι ανιδιοτελώς προσπαθούν να συνδράμουν στην βελτίωση των κακώς κειμένων του τόπου μας, με αίσθημα αληθείας και χωρίς εξάρτηση από «συμφέροντα» που υπονοείτε, να ασχοληθείτε με τις πιεστικές ανάγκες της αρμοδιότητας σας, όπως η χρονίζουσα απαξίωση του Β’ Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου, το οποίο παρουσιάζει σημάδια εγκατάλειψης και παρακμής και κάθε άλλο παρά ομοιάζει με τα «καλύτερα σχολεία της Ελλάδος», προφανώς υπάρχει δυσαναλογία μεταξύ του κοινού αισθήματος της Τοπικής Κοινωνίας και της δικής σας αντίληψης των πραγμάτων.  Ρωτήστε επιτέλους κ. Θεοφιλάτε και τους γονείς των παιδιών, για τον τρόμο που νιώθουν όταν αφήνουν τα παιδιά τους στην Θεά Τύχη κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου.
            Η οικονομική συγκυρία, επ’ ουδενί μειώνει τις δικές σας ευθύνες, άλλωστε δεν απαιτείται καμιά τεράστια δαπάνη για να προβεί ο Δήμος σε αποκοπή των δέντρων που είναι επικίνδυνα και στις στοιχειώδεις επισκευές που απαιτούνται για την αντικατάσταση των ειδών υγιεινής, ο Δήμος και υποδομή διαθέτει και κατάλληλο προς τούτο προσωπικό, συνεπώς δεν βλέπω τον λόγο της κωλυσιεργίας σας.
            Τέλος, ως προς την «εμπάθεια», «την ελαφρότητα», την «αμετροέπεια» και τα λοιπά κοσμητικά με τα οποία μας «λούζετε», είναι προφανές ότι χαρακτηρίζουν τον πομπό και όχι τον δέκτη. Και επιτέλους προς τι τόση αλλαζονεία κ. Αντιδήμαρχε ; Νεόκοπος είστε στην εξουσία,  δεν μπορείτε να αντέξετε την καλόπιστη κριτική ;;  Τουλάχιστον σεβαστείτε το κόμμα και τον κόσμο του, που σας «έδωσε» αυτή την καρέκλα ως «φιλοξενούμενου υποστηριχτή». Εάν  αισθάνεστε «πίεση» κ. Θεοφιλάτε, να παραιτηθείτε και να μην υβρίζετε. Στις Δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα !!
            Σε κάθε περίπτωση αναμένω να ανασκευάσετε άμεσα και να ανακαλέσετε τις εις βάρος της συνεργάτιδός μας, υβριστικές εκφράσεις και υπαινιγμούς, διότι άλλως επιφυλασσόμαστε δια παντός νομίμου μέσου.
Με εκτίμηση
Για το e-kefalonia
Παναγής Φωκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου