Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ KEFALONIAPHOTONEWS

«Ευπειθώς αναφέρω κ. Ρουχωτά συμμορφούμενος με τας υποδείξεις»...
Για άλλη μια φορά ο αποσκιρτήσας λόγω... «ιδιομορφίας χαρακτήρος» από την εντολή που του έδωσαν οι ψηφοφόροι του δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Ρουχωτάς προσπαθεί να βγει από την πολιτική του ανυπαρξία μέσω φλύαρων... «καταγγελτικών» ανακοινώσεων που ουσιαστικά το μόνο που λένε είναι «είμαι κι εγώ εδώ», «δώστε μου λίγο σημασία», «θα πεθάνω που δεν αναγνωρίσατε την πολυπραγμοσύνη μου και τα τόσα ταλέντα μου»!
Πραγματικά προκαλεί τον γέλωτα να δίδει παραινέσεις για την... «ομαλή λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου» ο άνθρωπος που συνεχώς πετιέται χωρίς να έχει τον λόγο, διαπληκτίζεται κατά καιρούς με όλους και παράλληλα «πουλάει νταηλίκι» μιας άλλης εποχής. Ισχυρίζεται δε πως για όλα τα παραπάνω του φταίει ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και εν γένει ό,τι κινείται πλην όμως τα ίδια ακριβώς έκανε και στα δημοτικά συμβούλια Παλικής (ποιός δεν θυμάται τους καβγάδες του μέχρι του σημείου της χειροδικίας και ρίψης πορτοκαλάδων με τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παλικής Ανδρέα Μοσχόπουλο, τον εκλεγμένο με τον συνδυασμό του πνευματικό άνθωπο Νίκο Σολωμό, τον «μισητό» Βαγγέλλη Θεοφιλάτο αλλά και τόσους άλλους που... «δεν συνεμορφώθησαν με τας υποδείξεις» ;).
Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι το Προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς θα συνεχίσει και να βάζει εκτός ημερησίας διάταξης θέματα όταν απαιτείται για το συμφέρον και για την λειτουργία του Δήμου όπως και να λειτουργεί με όρους δημοκρατικούς σε πείσμα όσων προτείνουν... «στρατιωτικές μεθόδους» και κήρυξη «στρατιωτικού νόμου»!

Νίκος Ανουσάκης
Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς

 http://kefaloniaphotonews.gr/

Είναι οριστική η παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη Δημ. Πυλαρινού, όπως δήλωσε.
Θύελλα πάλι στο δημοτικό συμβούλιο με την αναπάντεχη παραίτηση του Δη, Πυλαρινού σχετικά με τους εργαζόμενους ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου με τη δικαιολογία ότι παραγκωνίστηκε..
ΕΠΕΙΓΟΝ
ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
Μετά από 4 μήνες περίπου επίσχεση εργασίας και αφού εξαντλήθηκε όλων η αντοχή και υπομονή και αφού όλο αυτό το διάστημα προέκυψαν :
• Ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για επίλυση του προβλήματος.
• Ομόφωνη απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου για το ίδιο θέμα.
• Τοποθετήσεις, διαβήματα, διαμαρτυρίες κλπ όλων των πολιτικών, επιστημονικών, επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων του τόπου αλλά και μεμονωμένων ατόμων, που δεν μπορούν να δεχθούν, έτσι αβίαστα, το κλείσιμο και εξαφάνιση της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης και του Κοργιαλενείου Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου .
• Αντιδράσεις από πολύ κόσμο, ανώνυμο και επώνυμο, και συμπαράσταση στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης από πολλούς, εκτός βέβαια από το ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, που όλο αυτό το διάστημα δεν έκρινε αναγκαίο να συνεδριάσει για να συζητήσει το θέμα.
Σήμερα 22 Νοέμβρη 2011, διαπιστώθηκε η πρώτη ενέργεια του ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ύστερα από τετράμηνο απραξίας, που είναι η εξής:
Αποκλεισμός των υπαλλήλων από τους χώρους του Μουσείου και της Βιβλιοθήκης, αυθαίρετα, πραξικοπηματικά και εν κρυπτώ, τοποθετώντας λουκέτα στις κεντρικές πόρτες και αντικαθιστώντας τις κλειδαριές.
- Άραγε υπάρχει απόφαση του Κοργιαλενείου Διοικητικού Συμβουλίου – φάντασμα, πού συνεδρίασε γι’ αυτό το θέμα και ποιά είναι η απόφαση αυτή και αν υπάρχει τι εξυπηρετεί;
- Με ποιό δικαίωμα και ποιός απαγόρευσε στους υπεύθυνους υπαλλήλους Βιβλιοθήκης και Μουσείου, χωρίς προειδοποίηση, όντας σε επίσχεση εργασίας, που ο νόμος το επιτρέπει, να μην μπορούν να παραλάβουν τα προσωπικά τους είδη που βρίσκονται στον χώρο εργασίας τους;
- Ποιός μπορεί να εγγυηθεί, ότι αποκλείεται να γίνουν από τρίτους προβοκατόρικες ενέργειες για πιθανή ενοχοποίηση των υπαλλήλων – υπευθύνων για φύλαξη και συντήρηση, όπως αφαίρεση χρεωμένων σε αυτούς αντικείμενων, φθορά κειμηλίων, έργων τέχνης κ.λ.π;
- Και τέλος τι εξυπηρετεί η παραπάνω ενέργεια από το Κοργιαλένειο Διοικητικό Συμβούλιο ή άτομα του Διοικητικού Συμβουλίου, εκτός από το να δίνει υπόσταση στις φήμες που τελευταία οργιάζουν, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο επιθυμεί, εν όψει κάποιας χρηματικής επιχορήγησης, που θα έλθει πιθανόν εντός των ημερών, να διαχειριστεί εν κρυπτώ από τους υπαλλήλους και ενάντια στον σκοπό της επιχορήγησης, την όποια επιχορήγηση, και μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες φήμες για εξυπηρέτηση «αλλοτρίων σκοπών»;
Όσες κλειδαριές και να αλλαχθούν, όσες αλυσίδες και να μπουν, η Βιβλιοθήκη και το Μουσείο ανήκουν και πρέπει να χρησιμοποιούνται από όλο τον κόσμο.
Ισόβιοι άρχοντες του Κοργιαλενείου Διοικητικού Συμβουλίου, τουλάχιστον μην κλειδώσετε την πίσω πόρτα του Ιδρύματος, γιατί όπως φαίνεται σύντομα θα χρειαστεί για τη διαφυγή σας.

Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΑΝΟΥ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου