Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ AΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ ARIS ,ΠΟΥ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΑ

3 σχόλια:ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

Αναπόφευκτος ο πόλεμος Ισραήλ – Ιράν

aris είπε...
Μωρέ μπράβο ανάλυση καθηγήτριας πανεπιστήμιου!!!! Μήπως δεν διετύπωσε καλά την εξειδίκευσή της;; Μήπως να δέσω πέτρα στο λαιμό και να φουντάρω; Ή καλύτερα να περιμένω τα στίφη; Η πλάκα είναι ότι μετά το μπαμ στη Λιβύη εμείς αγοράζουμε πετρέλαιο από το Ιράν παρά τα μέτρα.
e-poros είπε...
ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΡΑΧΜΗΣ,,,ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ,, ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑΧΑΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,, ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ.
aris είπε...
Τα κανάλια τη δουλειά τους κάνουνε. Αισιοδοξία για το 2012…, ξέχνα την. Θα πέσει πείνα φίλε. Αυτό που βλέπω είναι μια Ευρώπη καπελωμένη απ΄το δολάριο. Η δραχμή δεν έχει πολλές πιθανότητες εκτός αν την χρησιμοποιήσουν για πολιορκητικό κριό της Ευρώπης, ακραίο όμως πιστεύω. Όταν δεν υπάρξουν πραγματικά όπλα στο προσκήνιο δεν συμφέρει μεγάλη ανακατωσούρα. Πιο εύκολα κτυπάς ένα νόμισμα και έχεις οφέλη, παρά ένα κάρο διαφορετικά μπικικίνια. Για την Περσία πολύ με φοβίζει που φεύγουν όλοι από το Αφγανιστάν. Προγραμματισμένα βέβαια αλλά, αλλά! Υπάρχουν και χειρότερα να λες γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος.
aris είπε...
Ένα άλλο χριστουγεννιάτικο ανέκδοτο είναι η επιστολή προς Πετσάλνικο. Πως λέμε προς Κορινθίους; Για τις καταθέσεις των πολιτευόμενων λέω. Μα με ότι γίνεται γύρω θα είναι και πολύ μαλακοί να τα έχουν σε καταθέσεις στο όνομά τους. Και όπως λέει ο πατριώτης μας ο Δελατόλας άμα γίνει το της επιστολής: Δεν θα τα χώνουν οι επιχειρηματίες κάτω από το τραπέζι στους βουλευτές και στους υπουργούς, οι οποίοι με τη σειρά τους θα τα μεταβιβάζουν σε… οφσόρια φίλων τους ή συγγενών. - Δεν θα προωθούν οι υπουργοί τις δουλειές των μεγαλοεργολάβων, των εταιρειών ενέργειας, των οπλάδων, των εταιρειών τεχνολογίας, των εταιρειών έρευνας και δημοσκοπήσεων – ναι, ναι, συμβαίνει χρόνια και αυτό, με... αντίτιμο καλή σειρά στις δημοτικότητες και σάρωμα για τους εν δυνάμει πρωθυπουργίσιμους – και δεν θα φτιάχνουν λίστες φαρμάκων για να τις καταργούν μετά, να τις επαναφέρουν και να γίνεται νταραβέρι εκατομμυρίων. - Δεν θα υπάρχουν βουλευτές - «λομπίστες» που καταθέτουν ερωτήσεις στη Βουλή και στην Ευρωβουλή εξυπηρετώντας πολυεθνικές κάνοντας ταμείο. - Δεν θα υπάρχουν βουλευτές που θα εκλέγονται χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν φράγκο, γιατί προηγουμένως έχουν κάνει εξυπηρετήσεις σε μεγαλοαφεντικά ΜΜΕ. Γιατί δεν μας λέει ο συμπαθής κατά τα άλλα βουλευτής μας τι έχει γίνει, που κάτι θα γνωρίζει κάνω λάθος μήπως;, με όλες αυτές τις τοπικές οικονομικές τρύπες; Να μου πείς εύκολο είναι; Αν ήσουν εσύ στη θέση του θα τά ΄λεγες; Σωστά αλλά που ξέρεις καμιά φορά γίνεται και το απρόσμενο.
aris είπε...
Ξέρεις τι παρατηρώ χρόνια τώρα σε τούτα τα νησιά; Ενώ είμαστε μια ράτσα που είχε πάντα το διάολο μέσα της, έχουμε μεταμορφωθεί σε μια γερασμένη και άβουλη κοινωνία. Λες τους τολμηρούς και ικανούς να τους έφαγε η ξενιτιά; Λες να χάθηκαν όπως το καλό τσίπουρο φεύγει στο βράσιμο και απομένει το νεροπούλι στον αποστακτήρα; Μακάρι να βλέπω όνειρο, μακάρι να είμαι λάθος.
aris είπε...
Ετούτες οι κινητοποιήσεις μου θυμίζουν την αντίδραση των πολιτών μιας πόλης εναντίον της πορνείας όταν υπάρχει μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Μήπως πρέπει να ενδιαφερθούμε πρώτα για τον τόπο μας που μπάζει από όλες τις πάντες; Αν κάποιοι είναι ευχαριστημένοι από τα διαδραματιζόμενα στο νομό Κεφαλονιάς – Ιθάκης τότε πάω πάσο. Αμόντε έχουμε βαρέσει ορέ και εσείς παλεύετε μόνο και μόνο για εκτονώσεις προς αλλότρια. Μήπως από τις πανταχόθεν κατραπακιές άρχισαν οι ζαλάδες και χάθηκε ο μπούσουλας; Ή μας δουλεύετε ψιλό γαζί; Το τελευταίο δε θέλω να το πιστέψω αν και το βλέπω πιθανότερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου