Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΛΟΓΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ,, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ


Sotiris Kouris
με τιμά η προσκλησή σας. Εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν θα είναι δυνατή η παρουσία μου. Όσον αφορά το θέμα της γέφυρας, όπως έχω επισημάνει και με επιστολή μου, έχει ανατεθεί σε μελετητή η κατάθεση πρότασης την οποία και αναμένω. Στο επόμενο διάστημα θα μιλήσουμε για το συγκεκριμένο έργο εφόσον υπάρξουν και συγκεκριμένα στοιχεία. Θα ήθελα να με πληροφορήσετε για τυχόν αποφάσεις που θα λάβετε ώστε να υπάρξει η δυνατότητα διερεύνησης λύσεων. Σε κάθε περίπτωση με ενδιαφέρουν οι απόψεις σας τις οποίες λαμβάνουμε υπόψην σε οποιοδήποτε προγραμματισμό έργων και ενεργειών. Με ιδιαίτερη εκτίμηση σας εύχομαι καλό Σ/Β και καλή επιτυχία......
,, POROSNEWS:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ,,ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ,, ΑΛΛΑ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΛΥΣΗΣ!! 
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΛΩΝ -ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου