Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

To Επιμελητήριο ενημερώνει ότι:

Παρατείνεται για ένα έτος η ισχύς της απαγόρευσης των πλειστηριασμών από τις Τράπεζες, προκειμένου να προστατευθούν, ενόψει της συνεχιζόμενης κρίσης και ύφεσης της οικονομίας, οι δανειολήπτες.

  1. 1.    Με εισήγηση του Υπουργού Οικονομικών το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα(16/12/11)  πράξη νομοθετικού περιεχομένου, με την οποία ρυθμίζονται μια σειρά από θέματα .Με την συγκεκριμένη πράξη νομοθετικού περιεχομένου-εκτός των άλλων- παρατείνεται για ένα έτος η ισχύς της απαγόρευσης των πλειστηριασμών από τις Τράπεζες, προκειμένου να προστατευθούν, ενόψει της συνεχιζόμενης κρίσης και ύφεσης της οικονομίας, οι δανειολήπτες που δεν δύνανται να αντιμετωπίσουν τις δανειακές τους υποχρεώσεις.
  2. 2.     Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ειδικής Υπηρεσίας Πολιτισμού και Τουρισμού (ΕΥΠΟΤ) εξαιτίας των επικείμενων τροποποιήσεων στον Οδηγό του προγράμματος ”Εναλλακτικός Τουρισμός” του ΕΠΑΝ ΙΙ διακόπτονται προσωρινά οι ηλεκτρονικές υποβολές των προτάσεων από τους Δικαιούχους μέσω της διεύθυνσης www.ependyseis.gr/mis.Οι  όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα καθώς και οι νέες ημερομηνίες υποβολής προτάσεων θα περιγραφούν στον Τροποποιημένο Οδηγό του Προγράμματος, ο οποίος θα αναρτηθεί τις προσεχείς ημέρες στους διαδικτυακούς τόπους του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, του ΕΣΠΑ, των εταίρων του ΕΦΕΠΑΕ κ.λ.π.
 Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΚΙ
Θεόφιλος Μιχαλάτος
ΠΗΓΗ : http://www.e-kefalonia.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου