Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

κκε, λαικη συσπειρωση VS Κεκάτος


ΦΩΤΟ  ΑΠΟ ΤΟ  ΚEFALONIAPHOTONEWS
ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ, ΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟΥ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΔΩΣΕ «ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ» ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
 
Ρεσιτάλ αντικομμουνισμού, συκοφαντίας και διαπιστευτήρια σε κυβέρνηση και μεγάλα αφεντικά έδωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού – Αντιδήμαρχος του Δήμου Κεφαλονιάς Ευάγγελος Κεκάτος. Τις «εξετάσεις» αυτές στα μεγάλα αφεντικά έδωσε ο επίδοξος συκοφάντης με την κάλυψη της Δημοτικής Αρχής, όπως αποδείχθηκε από δήθεν ενημερωτικό “δελτίο τύπου,” αλλά και με τη σιωπή – ευλογία του Υφυπουργού τουρισμού κ. Αλιβιζάτου ο οποίος παραβρέθηκε στη συνεδρίαση. Ο Αντιδήμαρχος απαίτησε να “θαφτούν”, ως δευτερεύοντα στη συζήτηση, τα θέματα των ιχθυοτροφείων, του Κοργιαλενείου και της κατάργησης των βαρέων στους εργαζόμενους του τουρισμού. Η Λαϊκή Συσπείρωση και το ΠΑΜΕ που ζήτησαν τα ζητήματα αυτά να προταχθούν βρέθηκαν στο στόχαστρο των οργάνων της πολιτικής του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ. Αποκαλύφθηκε ότι σε συμπαιγνία Δημοτική Αρχή και κυβέρνηση έχουν μόνη έγνοια τον πακτωλό των χρημάτων για τους μεγαλοξενοδόχους, τους εφοπλιστές, τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τους τραπεζίτες.

Το φασιστικού τύπου παραλήρημα του Αντιδημάρχου, που εν είδει μαντρόσκυλου της πλουτοκρατίας ανέλαβε τη βρώμικη δουλειά, ανταποκρίνεται απόλυτα στην επιλογή της άρχουσας τάξης, να στείλει μήνυμα γενικευμένης καταστολής και αυταρχισμού στο λαό με μια συγκυβέρνηση στην οποία συμμετέχουν και οι ιδεολογικοί απόγονοι των βασανιστών της Μακρονήσου. Ήταν τόσο η ένταση και η χυδαιότητα των εκφράσεών του ώστε ακόμη και από τους παρευρισκομένους - εκτός των ταξικών δυνάμεων - να υπάρξουν αντιδράσεις. Οι εξελίξεις γενικότερα και τοπικά εκφράζουν το φόβο των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και των πολιτικών ερεισμάτων τους μπροστά στην ογκούμενη δυσαρέσκεια και την ανάταση του λαϊκού παράγοντα.
Οι υπεκφυγές του Υφυπουργού για ιχθυοτροφεία, Κοργιαλένειο και βαρέα – ανθυγιεινά και η σαφήνεια για τις νέες παροχές στο κεφάλαιο, απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι τα συμφέροντα του λαού της Κεφαλονιάς, των εργαζομένων σε Κοργιαλένειο και επισιτισμό, βρίσκονται σε διαμετρική αντίθεση με την εφαρμοζόμενη πολιτική. Η πολιτική αυτή που θα σωρεύσει απίστευτη δυστυχία για να υπηρετήσει τα μονοπώλια καλλιεργεί και αναδεικνύει μια συνολική αυταρχική στάση και στο επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία βρέθηκε στο απόγειό της στην εν λόγω συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής.
Η απάντηση θα δοθεί στους δρόμους του αγώνα με περισσότερο πείσμα, με κλιμάκωση, οργάνωση, ανυπακοή και απειθαρχία στα μέτρα που τσακίζουν τον λαό.
Στη συμμαχία του ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ απαντάμε με την κοινωνική συμμαχία για την ανατροπή του σάπιου πολιτικού συστήματος και πολιτικών του υπαλλήλων, για την εξουσία του εργαζόμενου λαού, με λαϊκή οικονομία.
Y.Γ. Υπενθυμίζουμε στον  Αντιδήμαρχο Κεκάτο ότι όσο νεοταξικό φλέγμα και κυνικότητα και αν διαθέτει, ώστε να νομίζει ότι μπορεί να απευθύνεται σε αιρετό που συμμετέχει σε συγκεκριμένο όργανο με επίσημη πρόσκληση και να τον διατάζει… «να κάνει μεταβολή και να φύγει» επειδή απλά διαφωνεί με τις απόψεις του, ότι θα πάρει την απάντησή του πολύ σύντομα και κυρίως από τον ίδιο το λαό. Ωστόσο είναι αναγκαίο να υπενθυμίσουμε ότι ο φασισμός «δεν έρχεται από μόνος του…» και συνήθως φοράει γραβάτα!!

Αργοστόλι 5 Δεκέμβρη 2011

Γραφείο Τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου