Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2011, ΒΡΗΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΦΥΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ!!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ   ΑΠΟ  ΤΑ   ΒΛΑΧΑΤΑ  ΣΑΜΗΣΟ πόντες τσ’ Αννούλας


Μετά το κάζο –και τι κάζο!- του πόντε τ’ Αργοστολιού σειρά έχει ο πόντες τσ’ Αννούλας, στο μέσον περίπου του πεζόδρομου Γιαλού Σάμης – Καραβόμυλου. Βέβαια τούτος ο πόντες δεν έχει να επιδείξει τα τίτολα που έχει εκειός τ’ Αργοστολιού και εδώ σταματάει η σύγκριση ,μα και οι δυό γινήκανε για να ενώσουν με ασφάλεια και εξοικονόμηση χρόνου τις περιοχές που βρίσκονται.

Στις 15 Οκτωβρίου 2011, ο ουρανός έριχτε πεταλοκάρφια από την ένταση και την ποσότητα της βροχής και το ξεροπόταμο που διασχίζει τον κάμπο της Σάμου, είχε υπερχειλιστεί και έρρεε με μεγάλη ορμητικότητα για πολλές ώρες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ,εκτός των άλλων καταστροφών, να μισογκρεμίσει το συγκεκριμένο γιοφύρι που μετράει μερικά χρόνια μόνο κατασκευής.
Ο πόντες έγειρε στο κέντρο βάρους του και σηκώθηκε προς τα επάνω εκεί που ενώνεται με τις σκάλες. Αυτό εξακολουθεί να επιδεινώνεται ίσαμε σήμερα. Χάριν παιδιάς, τα παιδιά με το που σχολάσουνε από τα σχολειά ανεβαίνουνε επάνω και χοροπηδάνε , μα και συγχωριανοί μας περνάνε γιατί δεν υπάρχει καμιά ένδειξη για την επικινδυνότητά της. Όπως και να είναι, παρακαλούμε να έχουμε επίσημη ενημέρωση για το τι πρόκειται να γίνει με το θέμα αυτό.

Τάκης Τόκκας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου