Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ

Κόσμος »

 

Ναυάγησε πετρελαιοφόρο – Τουλάχιστον τρεις νεκροί

Νοτιοκορεατικό πετρελαιοφόρο ναυάγησε σήμερα στην Κίτρινη Θάλασσα, ύστερα από έκρηξη που σημειώθηκε σε αυτό, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον τριών μελών του πληρώματος, ανακοίνωσε η νοτιοκορεατική ακτοφυλακή, η οποία απέκλεισε την εκδοχή μιας βορειοκορεατικής επίθεσης.
Ναυάγησε πετρελαιοφόρο – Τουλάχιστον τρεις νεκροίΗ έκρηξη σημειώθηκε το πρωί στο 4.191 τόνων δεξαμενόπλοιο, κοντά σε νησί, σχεδόν 32 χλμ. νοτιοδυτικά του δυτικού λιμανιού ‘Ιντσεον της Νότιας Κορέας, διευκρίνισε εκπρόσωπος της ακτοφυλακής.
«Η έκρηξη σημειώθηκε εντός των ναυτικών ορίων με τη Βόρεια Κορέα. Θεωρούμε μικρή την πιθανότητα η έκρηξη να οφείλεται σε βορειοκορεατική επίθεση», πρόσθεσε.
Ένας νοτιοκορεάτης ναυτικός και δύο Βιρμανοί σκοτώθηκαν κατά την έκρηξη. Πέντε ακόμη Νοτιοκορεάτες και τρεις Βιρμανοί φέρονται ως αγνοούμενοι. Τα υπόλοιπα πέντε μέλη του πληρώματος διασώθηκαν, δήλωσε ο εκπρόσωπος τονίζοντας ότι οι επιχειρήσεις διάσωσης συνεχίζονται.
Το πλήρωμα αποτελούσαν 11 Κορεάτες και πέντε Βιρμανοί.
Η πλοιοκτήτρια εταιρία ανακοίνωσε ότι «το πλοίο μεταφέρει συνήθως ντίζελ αλλά αυτή τη φορά μετέφερε βενζίνη. Εξετάζουμε αν αυτό είχε κάποια σχέση με την έκρηξη».
Σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, η έκρηξη οφείλεται αναμφίβολα σε διαρροή υγραερίου.
ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Θλίψη στα κατεχόμενα για τον θάνατο του Ντενκτάς

Η Σημερινή -
ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ μεθαύριο Τρίτη ο πρώην Τουρκοκύπριος ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς, ο οποίος απεβίωσε αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε ηλικία 88 ετών. Ο Ραούφ Ντενκτάς νοσηλευόταν στο λεγόμενο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Εγγύς Ανατολής από τις 8 .

Σκόπια: «Κήδεψαν» την Ελλάδα και έκαψαν την γαλανόλευκη

Έθνος -
Η "κηδεία της Ελλάδας", τελέστηκε κατά τη διάρκεια του φετινού καρναβαλιού στην κωμόπολη Βέβτσανι των Σκοπίων. Η προκλητική «έμπνευση» των διοργανωτών περιελάμβανε κάψιμο της ελληνικής σημαίας και κηδειόχαρτο στο οποίο η χώρα μας αναφερόταν ως ...

Βρέθηκαν ζωντανοί δυο επιβάτες του Costa Concordia

Ημερησία -
Το Costa Concordia, με πάνω από 4.200 επιβάτες και πλήρωμα, χτύπησε σε ύφαλο κοντά στο νησί Τζίλιο, το βράδυ της Παρασκευής και άρχισε να βυθίζεται από την δεξιά πλευρά. Ζωντανοί εντοπίστηκαν δυο επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia, ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου