Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΜΕΣΙ!!!!!!! Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΛΙ !!!!!!

Χρυσή Μπάλα 2011: Ο Λιονέλ Μέσι κορυφαίος παίκτης της χρονιάς

Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2011, στην δεύτερη χρονιά "ενοποίησης" των διαγωνισμών της FIFA και του France Football.
O 24χρονος άσος της Μπαρτσελόνα κατέκτησε στη χρονιά που πέρασε πέντε τίτλους: Τσάμπιονς Λιγκ, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, Πρωτάθλημα, Σούπερ Καπ Ισπανίας και Ευρώπης.
Η φαντασμαγορική τελετή έγινε στη Ζυρίχη, με τον Μέσι να κερδίζει για τρίτη συνεχή χρονιά τον τίτλο υπερισχύοντας του συμπαίκτη του Τσάβι Ερντάντεθ και του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο.
Τον αντίστοιχο τίτλο στις γυναίκες κατέκτησε η Γιαπωνέζα Χομαρέ Σάουα, για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια κυριαρχίας της Βραζιλιάνας Μάρτα.
Επίσης, στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς συμπεριλήφθηκαν οι Ικερ Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντάνιελ Αλβες, Ζεράρ Πικέ (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Νεμάνια Βίντιτς (Μάντσεστερ Γ.), Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Τσάμπι Αλόνσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα) και Γουέιν Ρούνι (Μάντσεστερ Γ.) Με το βραβείο "Φέρεντς Πούσκας" για το καλύτερο γκολ της χρονιάς, τιμήθηκε ο Βραζιλιάνος Νεϊμάρ για την εκπληκτική προσπάθειά του σε αγώνα της Σάντος εναντίον της Φλαμένγκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου