Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Κάτω τα χέρια από τα Κεφαλονίτικα πετρέλαια

Το κοίτασμα κατά την Γερμανική εφημερίδα "Handelsblatt". Παρατηρήστε ποσο μακριά είναι η Πάτρα από τα λεγόμενα "Πετρέλαια στον Πατραϊκό κόλπο"

Εικόνα

Επισκεφτείτε, ιδίως οι Κεφαλλονίτες, την σελίδα στο facebook.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Για τι μιλάμε: Για 500 εκατομμύρια βαρέλια, δηλαδή τέσσερις φορες για το κοίτασμα της Θάσου, που κάλυπτε σημαντικό ποσοστό στην κατανάλωση πετρελαιου της Ελλάδος για αρκετά χρονια.

5 σχόλια:

  1. Λοιπόν Poros σε λίγο θα πηγαίνουμε πίσω στο μώλο, θα έχει μια βρύση και θα γεμίζουμε πετρέλαιο τσάμπα. Κεφαλλονίτικο θα μυρίζει και ρίγανη! Ρε πές τους να ξυπνήσουν επιτέλους όλο βλακείες σε ετούτη τη χώρα! Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Από τη μία είναι 42 εκατομμύρια μπασμένη μέσα η Κεφαλονιά και κανείς δεν ενδιαφέρετε γιατί μάλλον ο Πάγκαλος είχε δίκιο και από την άλλη δεν καταλαβαίνουμε ότι τα πετρέλαια ούτε στην Ελλάδα δεν ανήκουν.
    Από το 1990 είναι γνωστό το κοίτασμα τώρα ξυπνήσαμε; Δεν γράφω παπαριές είμαι αρκετά βαθειά γνώστης του θέματος.
    Να σοβαρευτούμε λιγάκι, μη το ξευτιλίζουμε θα μας κρεμάσουνε κουδούνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα δώσει ως αντιπαραοχή κοιτάσματα υδρογονανθράκων άξίας, κατά τους μετριοπαθέστερους υπολογισμούς 1 τρισ. ευρώ ως πρόσθετο ενέχυρο για δάνεια 360 δισ. ευρώ!
    τσαντιρι!!!
    Το έγκλημα είναι εθνικό, δείχνει μια χώρα ανάλογη με τις αραβικές χώρες που τελούσαν υπό καθεστώς αποικιοκρατίας πριν από την επικράτηση των μπααθικών καθεστώτων και την εθνικοποίηση των πετρελαιοπηγών της χώρας και θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστάσεις απρόβλεπτες, εντός και εκτός Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αναδημοσιευσεις κάνω,, τώρα το τι ισχύει εγώ τουλάχιστον δεν έχω γνώση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πείς σε αυτόν τον άντρακλα που διαπαιδαγωγεί σήμερα τον Έλληνα να πάει πρώτα στρατιώτης και μετά να το παίζει μάγκας.
    Αλλά βέβαια «μάγκας» είναι γιατί κάποιοι κόπανοι έφαγαν τα χρόνια τους στα σύνορα για να μπορεί να λικνίζεται σαν πεταλουδίτσα, να τα έχει οικονομήσει τρελά, να μένει στη βιλάρα του και να πουλάει τόλμη.
    Αυτή είναι η Ελλάδα και τα πρόβατα που τον βλέπουν και τον χαίρονται, αντί να τον φτύνουν. Το χτεσινοί πούστ…δες σημερινοί κωλο….δες το έχεις ακούσει;
    Πλάκα – πλάκα αστεία φαίνονται όλα μονο που από πίσω έχουν πολύ σοβαρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TON POSTIASAME TON KYRIO PAPANDREODHMO GIA NA PARISTANEI TON SOTHRA MAS!!!
    TA THELOYME KAI TA PATHAINOYME!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή