Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Αction ImagesΣΤΟ ΤΕΛΟΣ  ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ  ΙΣΟΦΑΡΗΣΕ  ΣΕ 1-1  Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΚΑΙ  ΣΤΟ  ΠΡΩΤΟ  ΛΕΠΤΟ  ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ  Ο  ΤΡΟΜΕΡΟΣ  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  ,  ΕΚΑΝΕ  ΤΟ  ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2. ΟΠΟΥ  ΕΜΕΛΕ  ΤΕΛΙΚΑ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ!  Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΣ  ΤΕΤΡΑΔΑΣ  ΛΟΠΟΝ ΕΙΝΑΙ  Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΟΝΙΟΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ.


«Χαμός» στο Περιστέρι, κόσμος στο αεροδρόμιο

Ντελίριο ενθουσιασμού έχει προκαλέσει στο Περιστέρι η πρόκριση του Ατρόμητου, επί του ΠΑΟΚ, στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή της, και με παλικαρίσια εμφάνιση πέρασε και… «ξύπνησε» σε όλους περσινές μνήμες.
Διαβάστε περισσότερα

  • Ένα Kύπελλο μόνος του! 

    Με μπροστάρη τον Πάντελιτς που πέτυχε δύο γκολ, ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0 τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Σέρβος έφτασε τα πέντε γκολ στη διοργάνωση, από τα δέκα που έχουν πετύχει συνολικά οι ερυθρόλευκοι. Άνοιξε λογαριασμό στη δεύτερη θητεία του ο Ντιόγκο, σκόραρε και ο Αμπντούν.

Στο λάκκο με τα «θηρία»! 

Την υπέρβαση καλείται να κάνει απόψε (21:00) η Εθνική ομάδα των ανδρών στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, αποκλείοντας το Μαυροβούνιο και παίρνοντας το «εισιτήριο» για ημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 1999.  
  ΑΥΡΙΟ  ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ  ΜΑΣ!!     ΚΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ
  • Η Ουγγαρία στον δρόμο της Εθνικής 24/01/2012, 21:41

    Η Ουγγαρία θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής των γυναικών στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Αϊντχόφεν (26/1, 19:00). Οι «Μαγυάρες» ήταν το φαβορί στον προημιτελικό με την Ισπανία, κάτι που επιβεβαίωσε αφού επικράτησαν των «φούριας ρόχας» με 11-9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου