Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Γέμισε ο δρόμος με κορμιά λαθρομεταναστών

– νεκρών και τραυματιών πηγή   :  http://www.tsantiri.gr/ellada/gemise-o-dromos-me-kormia-lathrometanaston-nekron-ke-travmation.html

Γέμισε ο δρόμος με κορμιά λαθρομεταναστών – νεκρών και τραυματιώνΣοβαρό πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον επαρχιακό δρόμο Μύτικας – Αστακός, μετά από ανατροπή  φορτηγού επιβατηγού, που μετέφερε 46 άτομα λαθρομετανάστες με καταγωγή από το Αφγανιστάν. Ο τραγικός απολογισμός μέχρι αυτήν την ώρα είναι 5 νεκροί, 6 σοβαρά τραυματίες και  οι υπόλοιποι με κατάγματα, κδορές και θλαστικά τραύματα.
Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των ανδρών της αστυνομίας Αστακού, Μεσολογγίου, Βόνιτσας όπως και των ανδρών του ΕΚΑΒ Αγρινίου, Μεσολογγίου, Μύτικα, Λευκάδας και Αστακού. Οι πρώτες εικόνες δείχνουν ότι ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να χτυπήσει στην πλαγιά του βουνού και στην συνέχεια να φέρει τούμπες στο οδόστρωμα.
Όπως όλα δείχνουν άνοιξαν οι πόρτες απο το φορτηγάκι με αποτέλεσμα να πέφτουν έξω απο αυτό οι λαθρομετανάστες. Αυτήν την ώρα έχει ανοίξει ο δρόμος και οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία Αγρινίου Μεσολογγίου και Πάτρας.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: http://onairnews.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Αυτά είναι τα άσχημα.
    Και επαληθεύεται το όπου φτωχός και μοίρα του.
    Και προφανώς θα πρόκειται για νέους.
    Αυτοί οι δρόμοι εκεί είναι στρωμένοι σε πολλά σημεία με άσφαλτο που για χαλίκι έχει βοτσαλάκι από ποτάμι. Όταν λοιπόν έχει ρίξει πάχνη (δροσιά) το πρωί είναι παγίδα σκέτη! Την έχω πατήσει και να προσέχετε, άμα σας βγάλει ο δρόμος προς τα ΄κει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή