Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

“Έπνιξε” την Τουρκιά και πάει στο προολυμπιακό!

Η Εθνική ανδρών συνέτριψε την Τουρκία (20-2), στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο του Αϊντχόφεν, εξασφάλισε την πρόκρισή στις “6” καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ενώ παράλληλα πήρε το “εισιτήριο” για το προολυμπιακό τουρνουά στο Έντμοντον.


Το συγκρότημα του Ντράγκαν Άντριτς, που με το 3/3 στην Ολλανδία δείχνει να επανέρχεται σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, θα ταξιδέψουν τον Απρίλιο (01-08/04) στον Καναδά, όπου και θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

 Ο αγώνας δεν χωρά ανάλυση, με τους Έλληνες να πραγματοποιούν πολύ καλή εικόνα με εξαίρεση το πρώτο οκτάλεπτο, παίζοντας ομαδικά, ενώ ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα αποδεικνύει πως σε αυτή την ομάδα δεν ξεχωρίζει κάποιος παίκτης αλλά το σύνολο.

 Ο ομοσπονδιακός προπονητής μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής των διεθνών, με τον Μιράλη να είναι πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με τέσσερα γκολ. Επόμενη αντίπαλος της Εθνικής στο Αϊντχόφεν θα είναι η Ουγγαρία το Σάββατο.

Τα 8λεπτα: 1-0, 6-0, 4-2, 9-0.

 Τα γκολ για την ελληνική ομάδα πέτυχαν οι: Γ. Αφρουδάκης 3, Δελακάς 1, Φουντούλης 3, Μουρίκης 1, Θεοδωρόπουλος 3, Μυλωνάκης 3, Μιράλης 4 και Χρ. Αφρουδάκης 2.

 Για την Τουρκία πέτυχε 2 γκολ ο Καγκατάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου