Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ!!!!!

O Θεός να βάλει το χέρι του!

 ΤΙ    ΚΑΙ   ΑΝ  Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ,ΚΑΙ ΑΕΚ  (σε απόσταση  φυσικά 6 και 7 βαθμών)  πισω του στην Βαθμολογία,,  Η κόντρα  του  είναι με τον ΠΑΟΚ.
Άρχισαν τα όργανα χθες μεταξύ Ολυμπιακών και Παοκτσήδων και πλέον μιλάμε για κανονικό "ραντεβού" την Κυριακή στο "Καυταντζόγλειο". Οι Αρχές άραγε θα το επιτρέψουν;Τα συνθήματα στο "Καραϊσκάκη" προκαλούσαν …σύγχυση. Με τον Ατρόμητο έπαιζε ο Ολυμπιακός και οι οργανωμένοι οπαδοί του έβριζαν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο τον ΠΑΟΚ!


Ούτε με τον …αγαπημένο τους Παναθηναϊκό ασχολήθηκαν ούτε με καμία άλλη ομάδα. Μια ματιά στο πρόγραμμα επιβεβαίωνε ότι το ματς με αντίπαλο τον "δικέφαλο του Βορρά" αργεί ακόμη. Άρα γιατί να τ' ακούει ο ΠΑΟΚ; Καθόλου τυχαίο…

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται την Κυριακή από την Δόξα στο "Καυτανζόγλειο" και οι οπαδοί του ετοιμάζουν μεγαλειώδη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι και 6.000 με 7.000 κόσμο (!) ακούγεται ότι θα έχουν στο πλευρό τους οι "ερυθρόλευκοι".

Όχι φυσικά γιατί κρίνεται κανένα πρωτάθλημα, ούτε γιατί στον Ολυμπιακό "φοβούνται" την ομάδα την ομάδα της Δράμας. Επίδειξη δύναμης σε "εχθρικό έδαφος" θέλουν να κάνουν οι φίλοι των Πειραιωτών και να πικάρουν τους ομολόγους τους του ΠΑΟΚ μέσα στην πόλη τους. Αυτό είναι το …βαθύτερο νόημα της ανάβασης!

Από την άλλη, οι σκληροπυρηνικοί φίλοι του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη γνωστοποίησαν μέσω ανακοίνωσής τους ότι θα δώσουν το "παρών" στο "Καυταντζόγλειο".

"Οφείλουν να βοηθήσουν (με την φωνή τους) την ομάδα της Δράμας να πετύχει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα εναντίον της ομάδας του δημοσίου", τόνισαν χαρακτηριστικά.

Μια κίνηση που γίνεται αφενός διότι δεν τους επιτράπηκε να μεταβούν στην Ξάνθη για τον αγώνα του ΠΑΟΚ και αφετέρου γιατί δεν προτίθενται να επιτρέψουν στους Ολυμπιακούς να στήσουν ανενόχλητοι πάρτι στη Θεσσαλονίκη.

Μετά απ' όλα αυτά τα τουλάχιστον επικίνδυνα μηνύματα, μένει να δούμε πώς θα χειριστεί το θέμα η αστυνομία και η Πολιτεία…

www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου