Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                          
ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


 Αργοστόλι 19-1-2012                                                          


  ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΠΡΕΣΣ!!!!!!!!!!!!!



      
      Μετά από τις συντονισμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής και την παρέμβασή της στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μηνός, κλιμάκιο του 725 ΤΜΧ με επικεφαλής τον συνταγματάρχη κ. Λάλο, επισκέφθηκε την περασμένη Τρίτη 17-1, την γέφυρα του Πόρου, με τη συνοδεία του Α/Δημάρχου κ. Παπαδάτου Νικολάου, του δημοτικού συμβούλου κ. Καμπίτση Βασιλείου και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Πόρου κ. Κουστουμπάρδη Επανεινώνδα και με την παρουσία πολλών μελών του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πόρου.  

      Στη συνέχεια μετείχε σε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο κ. Παρίση Αλέξανδρο, τον Αντιδήμαρχο Ελειού-Πρόννων κ. Παπαδάτο Νικόλαο, τον Αντιδήμαρχο Σαββαόγλου Σάββα, τον δημοτικό Σύμβουλο Καμπίτση Βασίλειο και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου μας, όπου και συζητήθηκε εκτενώς η προτεινόμενη από το κλιμάκιο λύση που αναφέρεται σε αντικατάσταση της ανεπαρκούς υπάρχουσας γέφυρας τύπου «Μ1» με βαρέως τύπου γέφυρα «Μ2» καθώς και οι απαιτούμενες ενέργειες για την μεταφορά και συναρμολόγησή της.



      Κατόπιν αυτών απομένει η υπηρεσιακή έγκριση της τοποθέτησης της νέας γέφυρας ώστε να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει.


     Ο Δήμαρχος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Υπουργό Εθνικής άμυνας κ. Αβραμόπουλο, τον ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του Δήμου μας.   

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
  POROSNEWS:   ΜΗΝ  ΞΕΧΝΑΜΕ  ΜΟΝΟ  ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΤΟ  ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ,ΚΑΙ ΤΙΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ  ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ  ΣΩΛΗΝΕΣ ,,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ  ΚΑΙ  ΤΙ  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!! ΑΠΟ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ, ΑΠΟ ΚΑΛΩΔΙΑ ΟΤΕ  (ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΟΤΕ   ΕΙΝΑΙ  ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ), ΑΠΟ ΣΩΛΗΝΕΣ  ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΚΑΙ  ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!  ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ  ΓΡΗΓΟΡΑ Ο  ΔΗΜΟΣ ,, ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ  ΣΤΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΑ  ΤΟΥ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ  (ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ)!!!!!!!!
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ  Ε Δ Ω
ΚΑΙ  ΕΝΑ  ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ  ΓΕΦΥΡΑΣ  Ε Δ Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου