Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

PETRODOLARS, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ!!


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ   ΛΕΝΑ












2 σχόλια:

  1. Για το τελευταίο υπάρχει ένα ενδεχόμενο μια και έχει πέσει ξαφνικό ντελίριο για τους υδρογονάνθρακες της Μεσογείου. Κάτι άσχημο μπορεί να συμβεί στον Περσικό. Πιστεύω ότι το δολάριο νοιώθει ανασφάλεια.
    Όμως αυτός που έχει τα όπλα κόβει όσο χρήμα θέλει, εκτός αν το διεθνές κεφάλαιο δεν χρειάζεται την προστασία του. Αν λάβουμε σαν δοκιμή το Αμερικάνικο ψιλοκράχ του 2008, μάλλον κάτι άλλο κινείται και ίσως μετά κινήσεις εντυπωσιασμού δεν θα συμβεί απολύτως τίποτα σοβαρό όσον αφορά πολεμικές ενέργειες, οικονομικές όμως σίγουρα θα έχουμε.
    Πολλά θα εξαρτηθούν από την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα που για μένα έχει πιάσει πλέον τα τελευταία «χαμηλά».

    Μου αρέσει να βλέπω και καμιά σοβαρή προσπάθεια συζήτησης στα Blogs και μια ζημιά που έχει γίνει στο νησί ίσως και σκόπιμα (αλλά και τυχαία το ίδιο κάνει), είναι ότι γίναμε πολίτης και blog και χάθηκε έτσι η ανταλλαγή απόψεων. Είναι κάτι που θα πρέπει να μπεί σε σκέψη και συζήτηση αν πιστεύουμε στην δύναμη του διαδικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ!!
    ΤΥΠΩΝΩ ΝΕΟ ΧΑΡΟΝΟΜΙΣΜΑ ,,ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή