Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΝ!! Διέκοψε τις πτήσεις προς Κεφαλονιά η TUI Nordic


 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ http://kefaloniapress.gr
tui_fly.jpg
 
  •  Η πληροφορία ήρθε από το Λονδίνο και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε απο Κεφαλονίτες ξενοδόχους της Σκάλας!
  • Η θυγατρική της TUI διέκοψε  τις πτήσεις της προς  Ελληνικούς προορισμούς
  • μεταξύ των οποίων και η Κεφαλονιά.

 
 ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ
Μόλις κάναμε την δημοσίευση, δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε! Τηλεφωνήματα από την Σκάλα και ένα εμαιλ Αναγνώστη τα λένε όλα:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΧΘΕΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑΝ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ. ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΞΟΔΕΥΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 90-120 ΕΥΡΩ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΓΓΛΟΙ 30-50 ΕΥΡΩ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 

Σαν βόμβα έσκασε αργά χθες το βράδυ η πληροφορία ότι η θυγατρική της TUI, ο μεγάλος  tour operator που διακινεί τουρίστες από τις Σκανδιναβικές χώρες προς την Ελλάδα θα διακόψει τις πτήσεις του σε αρκετούς Ελληνικούς προορισμούς μεταξύ των οποίων και η Κεφαλονιά.



Από τις αρχές του Οκτώβρη η TUI Nordic είχε αρχίσει τα προβλήματα. Αν θυμάστε , είναι η εταιρία που έθεσε θέμα να μπει όρος στα συμβόλαια με την Ελλάδα η εξόφληση και σε δραχμή ή σε άλλο εθνικό νόμισμα, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών. (είχαμε κάνει αρκετές δημοσιεύσεις για αυτό το θέμα
http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=24841&Itemid=146
Για το 2012 αυτός ο μεγάλος ΤΟs είχε προγραμματίσει τρείς πτήσεις την εβδομάδα , με συνολικές αφίξεις 9.200 Σκανδιναβούς τουρίστες.

Το 90% των αφίξεων στην Κεφαλονιά διοχετεύονται στην Σκάλα, ελάχιστοι στην Λάσση και πολύ λίγοι στον Κατελειό. Αυτά είναι τα τρία σημεία επιλογής της στην Κεφαλονιά.

Η πληροφορία ήρθε από το Λονδίνο και δεν είχαμε την ευκαιρία για πλήρη επιβεβαίωση ότι διακόπηκαν οι πτήσεις , είχαμε όμως την επιβεβαίωση ότι συζητήθηκε το θέμα στα επιτελεία της εταιρίας και αναμένεται και η επίσημη η ανακοίνωσή του.

  √ Μια τέτοια εξέλιξη  θα γυρίσει την Κεφαλονιά χρόνια πίσω και θα φέρει μεγάλο πλήγμα στον τουρισμό του νησιού μας  κυρίως στην Σκάλα. 

Ελπίζουμε να υπάρχει χρόνος για να γίνουν οι σχετικές παρεμβάσεις προς την  TUI Nordic .


                         Δεν τρομοκρατούμε! Καμπάνα συναγερμού βαρέσαμε. Κάτι δεν πάει καλά με την TUI Nordic.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου