Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας στις 18:30, στο Ξενοδοχείο "ΦΩΚΑΣ"


Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί σήμερα, Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2012, στις 18:30, στο Ξενοδοχείο "ΦΩΚΑΣ" στην Κεφαλονιά, με σκοπό την παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων, και την ανταλλαγή απόψεων.
Η συμμετοχή σας θα ενδυναμώσει την προσπάθεια για την αναγέννηση της Πατρίδας μας.

Πολιτικές Θέσεις : 1ον Όραμα Συνδέσμου

.....

''Οι επιδιώξεις του Συνδέσμου, που στο σύνολό τους αποτελούν καθολικά αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας, είναι:

• Η αναζήτηση και ο έλεγχος των υπευθύνων που άσκησαν την πολιτική εξουσία και οδήγησαν τον Ελληνικό Λαό στην υποδούλωση του μνημονίου. Δεν θα ανεχθούμε την ατιμωρησία. Δεν θα περάσουν ανεξέλεγκτοι και ατιμώρητοι αυτοί οι οποίοι φόρτωσαν τα υπέρογκα δάνεια στις πλάτες της Πατρίδος. Θα προκαλέσουμε τη ψήφιση ειδικών νόμων για τη διερεύνηση των αιτίων της εξαθλίωσης των δημοσιονομικών. Οι ένοχοι θα βρεθούν και θα πληρώσουν. Δεν θα κρυφτούν πίσω από τις αισχρές παραγραφές. Δεν υπάρχει αύριο για τον Ελληνικό Λαό αν προηγουμένως δεν εκκαθαρίσει τους ανοικτούς λογαριασμούς του με τους υπευθύνους.

• Η ακύρωση του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων που θίγουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Χώρας και τις εθνικές της επιλογές. Το δημόσιο χρέος θα ελεγχθεί. Θα πληρώσουμε ότι πραγματικά χρωστάμε. Δεν θα υποκύψουμε στις τοκογλυφικές ορέξεις όσων κερδοσκόπων ορέγονται τη δημόσια περιουσία και τον ιδρώτα του Λαού μας σε τιμή ευκαιρίας υπό το πρόσχημα του ανεξέλεγκτου δημόσιου χρέους και με τη συνδρομή των εγχώριων πολιτικών εντολοδόχων τους. Η Πατρίδα μας ανήκει γεωγραφικά, ιστορικά, πολιτιστικά και πολιτικά στην Ευρώπη. Η ίδια γέννησε τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, τις ιδέες της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Δεν υπάρχει άλλος προσανατολισμός για την Ελλάδα εκτός του ευρωπαϊκού και η θέση της είναι ανάμεσα στους ευρωπαϊκούς λαούς. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ευρωπαϊκό νόμισμα. Θέση όμως ισότιμη και όχι θέση του παρία και του αιώνιου οφειλέτη, με απόλυτη προτεραιότητα στο εθνικό συμφέρον.

• Αυστηρός έλεγχος στις κρατικές δαπάνες και τίμια διαχείριση του ιδρώτα του έλληνα φορολογούμενου. Με δίκαιο φορολογικό μηχανισμό η εθνική οικονομία θα μπορέσει να βρει την οδό της ανάκαμψης και της επιστροφής στην ανάπτυξη. Το πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι οικονομικό αλλά ηθικό. Διότι το δημόσιο χρήμα έπεσε στα χέρια των ασυνείδητων διαπλεκόμενων αετονύχηδων και των πολιτικών λήσταρχων.

• Ψήφιση νέου Συντάγματος. Ο Λαός έχει ανάγκη νέου, πραγματικά δημοκρατικού, Συντάγματος που δεν θα ευνοεί την κομματοκρατία και τη βουλευτοκρατία ως κύρια μέσα εξουσίας.

• Εκπόνηση και εφαρμογή εθνικού σχεδίου για την αναδιάρθρωση της παραγωγικής διαδικασίας, της καταπολέμησης της ανεργίας και της αντιμετώπισης της δημογραφικής γήρανσης. Σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες οικογενειών στις μεγαλουπόλεις αναζητούν τρόπο να επιστρέψουν στην ελληνική επαρχία. Το Κράτος θα τους βοηθήσει αποφασιστικά και έτσι θα ζωντανέψει η λαμπρή ελληνική επαρχία που χάρισε τον πολιτισμό μας. Θα ανανεωθεί η ελληνική ύπαιθρος με ανθρώπινο δυναμικό και με σεβασμό στο περιβάλλον που θα συντελέσει στη δημιουργία παραγωγικού και πνευματικού πλούτου. Θα σταματήσει η αστυφιλία και ο δημοσιοϋπαλληλισμός, κύρια χαρακτηριστικά του θηριώδους τριτογενούς τομέα της Ελληνικής οικονομίας''....

....

''• Αποτελεσματικότητα της Δημόσιας Διοικήσεως. Αξιολόγηση σε όλο το φάσμα του Δημοσίου. Το Κράτος και οι λειτουργοί του θα ξαναβρούν την αξιοπιστία και την υπόληψή τους. Έλεγχος και αυστηρή παρακολούθηση σε κάθε τομέα του δημοσίου. Καμία συναλλαγή με τα οργανωμένα συμφέροντα και τις συντεχνίες. Σύγχρονος, μικρότερος και ευέλικτος κρατικός μηχανισμού που θα τον διακρίνει το ήθος των λειτουργών και το ύφος της επικοινωνίας με τον συνάνθρωπο.....



• Αναδιοργάνωση του συστήματος απονομής δικαιοσύνης. Έλεγχος της πολυνομίας. Πραγματική ανεξαρτησία της δικαιοσύνης. Γιατί θα μπορούσε η Ελληνική Δικαιοσύνη να είχε αποτελέσει το ανυπέρβλητο εμπόδιο στη διαπλοκή και τη διαφθορά και να είχε αποβεί γρανιτώδης θεσμός προστασίας του Λαού και του Έθνους''....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου