Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ,, ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ!!!!!


ΓΑΜΟI  ΣΤΗ  ΡΟΔΟΜΕΝΟ ΑΠΟ: 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ  ΒΑΣΙΛΗ  ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ!
Με ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχή μεγάλου αριθμού επιχειρηματιών του κλάδου του τουρισμού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης των νικητών του διαγωνισμού, που διεξήχθη στο Λονδίνο, για την ανάδειξη του ζευγαριού, που θα «Ζήσει το Γάμο των Ονείρων του στη Ρόδο».

Η καμπάνια ανάδειξης της Ρόδου, ως τον δημοφιλέστερο κοντινό γαμήλιο προορισμό, για τους Ευρωπαίους, οργανώθηκε από τον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, έχοντας ως στόχο του να δείξει στα χιλιάδες ενθουσιασμένα ζευγάρια, που σκέφτονται να παντρευτούν, ότι η Ρόδος είναι το ιδανικό μέρος, για να βιώσουν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους και να ζήσουν το γάμο των ονείρων τους, κάτω από το άπλετο φως και τον γαλανό ουρανό της Ρόδου, βυθισμένο στη ρομαντική αύρα του παρελθόντος ανάμεσα στα μεγαλοπρεπή μνημεία της πολιτιστικής κληρονομιάς , περιστοιχισμένα από μοναδική φυσική ομορφιά, με ρομαντικά μοναστήρια και άλλα τοπία για τελετές και με την φροντίδα πολυτελών ξενοδοχείων και θέρετρων.
Ο Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού συνεργάστηκε με το Wedding TV, για την προβολή της όλης καμπάνιας, με προωθητικά τηλεοπτικά μηνύματα, προσκαλώντας τα ζευγάρια να συμμετέχουν στο διαγωνισμό και να κερδίσουν το γάμο των ονείρων τους στη Ρόδο.
Οι νικητές ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο μιας φαντασμαγορικής εκδήλωσης στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια του London Wedding Show, που κινηματογραφήθηκε από το Wedding TV, παρουσία γνωστών δημοσιογράφων και τουριστικών επιχειρηματιών.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν η Γεν. Διευθύντρια της Aegean Air στην Αγγλία, κ. Λίλη Αλικαμπιώτη, η Διευθύντρια του ΕΟΤ στην Αγγλία, κ. Κυριακή Βουλασιάδου, ο εκπρόσωπος του Wedding TV, Mac Williams, και Εκπρόσωποι των ΜΜΕ.
Η κλήρωση των νικητών του διαγωνισμού έγινε από τον Πρόεδρο της Ένωσης ξενοδόχων Ρόδου, κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου