Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


ΜΕΤΩΠΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ: Σε

αυτούς που είπαν ΝΑΙ σε όλα

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ KEFALONIAPRESS.GR
 
 

http://www.asxetos.gr/Portals/0/images/blog/oxi.png
Χθες το βράδυ στην Βουλή , 199 Βουλευτές ψήφισαν σε όλα ΝΑΙ και έτσι ησύχασαν οι δανειστές μας , γιατί μέχρι σήμερα τίποτε από ότι μας  είχαν δώσει , ούτε ότι μέτρα είχαν ληφθεί ήταν ΝΟΜΙΜΑ και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, διότι δεν είχαν πλειοψηφία άνω των 180 Βουλευτών .

Ναι σε όλα είπε ο Βουλευτής των νησιών μας κ. Μοσχόπουλος Σπύρος (Έχει αλήθεια ακόμη την Λαϊκή εντολή μετά από τα ψέματα που είχε πει στους Κεφαλλονίτες και στους Θιακούς πριν τις εκλογές; Υπάρχουν λεφτά ).
Μαζί με τους υπόλοιπους 198 έβαλαν μια ταφόπλακα σε αυτό που λέγεται Ελλάδα .
Πούλησαν την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό και έκαναν την χώρα μας ΑΠΟΙΚΙΑ των δανειστών μας, κυρίως όμως των Γερμανών (Αλήθεια όλοι αυτοί  δεν έχουν παιδιά ;).
Υποθήκευσαν τις επόμενες γενιές τουλάχιστον για πενήντα χρόνια.
Σε αυτούς που τον ψήφισαν τους έκανε «ΔΩΡΟ» μειώσεις μισθών και συντάξεων , απολύσεις (εφεδρεία) και στους επιχειρηματίες έκλεισε τα καταστήματά τους ή τα υπερχρέωσε με όλα αυτά τα χαράτσια .
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑΝΟΣ.
Έδειξε πόσο «πιστός» είναι στο κόμμα , κράτησε τα προνόμια του για κάποιους μήνες και θέλοντας να είναι πάλι υποψήφιος ευελπιστεί στην «πανηγυρική» πάλι εκλογή του .
Οι Κεφαλλονίτες και οι Θιακοί τον περιμένουν και δεν ξεχνούν .

Όλοι αυτοί που ψήφισαν το μνημόνιο και την νέα δανειακή σύμβαση φαντάζουν ως Εθνικοί Προδότες στα μάτια και στο μυαλό του Ελληνικού Λαού , γιατί την Ελλάδα την ξεπούλησαν στους δανειστές μας για ένα κομμάτι ψωμί , παίρνοντας και αυτοί βέβαια κάποια ανταλλάγματα .


Να τους χαιρόσαστε .

13/02/2012
ΜΕΤΩΠΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου