Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΣΟΚ ΠΑΛΙΚΗΣ: Ανοικτή επιστολή προς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ



ko_pasok_300.jpg
σχόλια Αναγνωστών στον σύνδεσμο  από τον οπίο  αντιγράφη  η  ανάρτηση  kefaloniapress.gr
 
 
 
http://www.antinews.gr/wp-content/uploads/2012/02/ko-pasok-gap.jpg
 
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί Βουλευτές και ιδιαίτερα στον Βουλευτή του Νομού μας κ. Μοσχόπουλο Σπύρο.


Ενόψει των νέων σκληρών αντιλαϊκών και απάνθρωπων μέτρων, αποικιακού χαρακτήρα που καλείστε να ψηφίσετε, έχετε αναλογιστεί ότι αυτά τα μέτρα εξοντώνουν τελείως τον Ελληνικό λαό και από πάνω του στερούν και την Εθνική κυριαρχία;
Έχετε αναλογισθεί κύριοι βουλευτές ότι ο λαός έχει ήδη πτωχεύσει και δεν βρίσκετε απλώς στα όρια της εξαθλίωσης είναι ήδη εξαθλιωμένος οπότε τι προσδοκάτε με τα νέα μέτρα, τη σωτηρία του; Μάλλον όχι , την μόνη σωτηρία που επιθυμείτε και θα πετύχετε, είναι των δανειστών μας, ειδικά αν τα νέα ομόλογα  υπαχθούν στο Αγγλικό δίκαιο, κάτι που κατά την γνώμη μου αποτελεί ύψιστη προδοσία κατά της πατρίδας.


Αλήθεια κύριοι βουλευτές ποια η διαφορά μεταξύ χρεωκοπίας και εξαθλίωσης; Τουλάχιστον στη χρεοκοπία θα κρατήσουμε την εθνική μας περηφάνια και κυριαρχία και δεν θα βάλουμε ξένους κατακτητές πάλι στο κεφάλι μας.
Εκβιάζετε, φοβίζετε τον Ελληνικό λαό με το τι θα πάθει αν χρεοκοπήσουμε, εφαρμόζοντας έτσι το Δόγμα του ΣOK και Δέος, για να κάμψετε την αντίσταση του περήφανου Ελληνικού λαού.


Αλήθεια μήπως θα έπρεπε στους πιστωτές μας να εφαρμόσετε το ίδιο δόγμα για το τι θα χάσουν σε περίπτωση που χρεοκοπήσουμε; Και με τη νομιμοποίηση τα κάνετε όλα αυτά; Δεν θα ήταν πιο δημοκρατικό να κατεβείτε σε εκλογές και αν ο Ελληνικός λαός με τη ψήφο του σας δώσει τη νομιμοποίηση για αυτά τα απεχθή μέτρα , τότε να το κάνετε;


Αγαπητοί προνομιούχοι βουλευτές,


Το ιστορικό βάρος που πέφτει στις πλάτες σας είναι μεγάλο. Πείτε ένα μεγάλο ΟΧΙ στις αιμοσταγείς απαιτήσεις των ξένων οικονομικών κατακτητών. Σας υπενθυμίζω το ρητό του Ρήγα Φεραίου: «καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή».


Υ.Γ. Εάν ενδώσετε και τώρα και ψηφίσετε αυτά τα μέτρα στη συνείδηση του Ελληνικού λαού, θα είστε οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ που άνοιξαν την κερκόπορτα και έσυραν μια χώρα και έναν λαό στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα των ισχυρών οικονομικών δουλεμπόρων της γης.


Ο Γραμματέας της Δ.Ο ΠΑΣΟΚ ΠΑΛΙΚΗΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου