Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Στο δρόμο που χάραξε ο Χότζας -ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


ΑΡΘΡΟ   ΑΠΟ ΤΗΝ  REALNEWS
Τα τελευταία 2  χρόνια, το δημόσιο μείωσε στο μισό το κόστος των  ιατροφαρμακευτικών δαπανών αλλά και πάλι πληρώνει αναλογικά περίπου διπλάσιο από ότι οι ανεπτυγμένες  χώρες της Ευρώπης χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα φακελάκια! Συνεπώς αντιδρά άμεσα!
Με ληστεύουν οι επιτήδειοι;  Θα ληστέψω και εγώ τους συνταξιούχους και  τους μισθοσυντήρητους.
Για να αντιληφθείτε πόσο καλά δουλεύει ο κρατικός μηχανισμός αρκεί να σας πω ότι  
πέρυσι βεβαίωσαν τα τελωνεία μισό δις ευρώ πρόστιμα και εισπράχθηκαν μόνο 14 εκατομμύρια!

Επειδή όμως αυτά που προανέφερα είναι πταίσματα μπροστά σε άλλα,  θα σας πω ότι αν οι  φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί της χώρας ήταν καλά επανδρωμένοι και είχαν εισπράξει μόνο το ήμισυ της φοροκλοπής, δεν θα είχαμε πρωτογενές έλλειμμα, δεν θα υπήρχε ανάγκη μείωσης συντάξεων, δεν θα υπήρχε ανάγκη φόρου αλληλεγγύης, δεν θα υπήρχε ανάγκη αύξησης τελών κυκλοφορίας και δεν θα είχε διασυρθεί η  χώρας μας η αξιοπιστία της οποίας είναι κάτω και από αυτή της Ρουάντα.
 Δυστυχώς υφιστάμεθα τις συνέπειες ενός διεφθαρμένου κράτους και μίας ανίκανης κυβέρνησης που έφθασε στο αστείο σημείο, να αναθέτει την ανάπτυξη της χώρας μας στην κυρία Μπιρμπίλη και στον κύριο Χρυσοχοίδη, ενώ όφειλε  να έχει επανδρώσει το Υπουργείο Ανάπτυξης με τα καλύτερα μυαλά της Ελλάδας.
Ακόμη και 100% να φθάσει το PSI και πάλι δεν θα μας έχουν σώσει γιατί ως αποδεικνύεται ή δεν θέλουμε ή είμαστε ανίκανοι να σωθούμε. Απλά οι ευρωπαίοι αγοράζουν χρόνο.
Κατά τα άλλα, ακούω και διάφορους τηλεοπτικούς αστέρες να μας λένε ότι οι ευρωπαίοι όφειλαν να μας κάνουν ένα καινούργιο σχέδιο Μάρσαλ και αγνοούν το γεγονός ότι  τα λεφτά που μας έδωσαν για την ανάπτυξη της χώρας και πήγαν χαμένα ισοδυναμούν όχι με ένα αλλά πολλά σχέδια Μάρσαλ.
 Δεν είναι δυνατό μια ζωή να μας φταίνε οι άλλοι. Δεν ήλθε η τρόικα από  μόνη της. Δεν μας πίεσε κανείς να ζούμε πέρα και πάνω από τις δυνατότητές μας. Δεν μας πίεσε κανείς να κλείσουμε τις βιοτεχνίες μας. Δεν μας πίεσε κανείς ξένος να μην αναπτύξουμε σε υγιείς βάσεις την κτηνοτροφία μας και την γεωργία μας. Δεν μας φταίνε οι άλλοι αν εμείς δεν γνωρίζουμε να διαπραγματευόμαστε...! Και κανείς δεν φταίει σε ένα λαό αν ο ίδιος δεν βλέπει ότι ο αριστερός δρόμος του 43% οδηγεί στον δρόμο που χάραξε ο Χότζας.
Σημείωση
Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να μας σώσει ο κύριος Τσίμπρας ο οποίος απλά μπλοφά-ρει την κυρία Μέρκελ ώστε να την αναγκάσει να ανοίξει τα χαρτιά της. Αλλοίμονο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου