Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ,,ΚΑΙ ΟΧΟ ΜΟΝΟ!!

 Η ΑΣΗΜΙΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ...Σάτιρα εν Ληξουρίω ΠΕΜΠΤΗ 16/02/2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.30 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.....Η ΑΣΗΜΙΝΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.....
Πέμπτη 23/2
‘Ωρα 5:30μ.μ: Στην αίθουσα του Θεάτρου ο Καραγκιοζοπαίχτης «Αλέξανδρος» θα σας παρουσιάσει το σπετάκολο « Ο Καραγκιόζης στο τρελό Καρναβάλι».
Είσοδος 3 Ευρώ για μικρούς και μεγάλους!!!
Ώρα 8:00μμ: Μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο ΑΓΙΑΣ ΘΕΚΛΗΣ θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς και θα συνεχίσουμε με αποκριάτικους και πειραχτικούς χορούς από παιδιά της Ανωγής στο Θέατρο Ληξουρίου. Θα ακολουθήσει, σε πρώτη παγκόσμια κινηματογραφική προβολή «Ο Κεφαλονίτικος γάμος αλά Δαμουλιανάτα». Έπειτα η χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Τζώρτζης Δελλαπόρτας» θα σονάρει όμορφα τραγούδια για εσάς.
Ώρα 10:00 μμ: Ντυθείτε ότι και ότι, μην ξεχάσετε και τα βέντουλα και ελάτε στο café bar L.A. Dreams που κάνει πάρτυ ειδικά για σας με θέμα «Ελεύθερη αμφίεση».
Ώρα 10:30 μμ: Σας καλούμε μασκαρεμένους ή όχι για μια μοναδική βραδιά ρακόμελου στο café De javu.
Τσικνοπέμπτη 16/2
Ώρα 7:30μμ: Μαζοχτείτε ούλοι στο θέατρο και ποστιαστείτε για να γδείτε μία παράσταση παλαιά και νέα, που αφορά στο κάζο τση Ασημηνούλας, από το σύλλογο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ». Ομπαγέ ψυχή μου, παράσταση με σάτιρα, με τραγούδια, σουλάτσα και πολλά από κεια που ξέρετε…!!!!
Ώρα 8:00μμ: Η Τοπική Κοινότητα Χαβδάτων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Δώδεκα Απόστολοι» σε συνεργασία με τη Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., οργανώνουν ένα χορό με το μουσικό τρίο «ΕΝΤΕΧΝΟΛΑΪΚΗ Α.Ε.» για ατελείωτους μπάλους στο Δημοτικό σχολείο. Σας περιμένουμε να σαρτοκοπήσετε.
Ώρα 9:30 μμ: Αποκριάτικος μπάλος στο κέντρο «Απόλαυση» στου Μουρελάτου από τσου μαθητές του Πετριτσείου Γυμνασίου.
Ώρα 11:00μμ: Φορέστε ότι άμπιτο θέλετε, δηλαδή τση αρεσκείας σας και ελάτε να συναντηθούμε στο πάρτι μασκέ στο café bar Overdose.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου