Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!





Και πάλι... ντόρτια η Μέταλιστ (vid)

Και πάλι... "ντόρτια" η Μέταλιστ (vid)

Η Μέταλιστ... φιλοδώρησε με ακόμη τέσσερα γκολ τη Ζάλτσμπουργκ και προκρίθηκε και τυπικά στους "16" του Europa League, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό.
  ΟΛΗ   Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
ΚΑΙ   ΠΑΜΕ  ΚΑΙ  ΣΤΟ  ΜΠΑΣΚΕΤ!
Ο  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΘΑ  ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ  ΣΤΟ  Σ.Ε.Φ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ!!!!
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

ον... περιμένουν Μπαρτσελόνα και Μακάμπι

Ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για την πρώτη θέση του ομίλου του στο Καζάν και στον 8ο όμιλο που θα «αναμετρηθεί» με τον... δικό του στη συνέχεια, έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα η Μπαρτσελόνα και η Μακάμπι.

Οι Καταλανοί έκαναν το καθήκον τους και αν και δύσκολα και στην εκπνοή επικράτησαν με 63-62 της Καντού στην Ιταλία και κατέκτησαν το «εισιτήριο» και μαζί και το πλεονέκτημα της έδρας στην οκτάδα, καθώς τερμάτισαν στην πρώτη θέση του 8ου ομίλου.

Λίγο νωρίτερα η Μακάμπι χαμογέλασε πρώτη. Νίκησε με 70-66 τη Ζαλγκίρις στο Τελ Αβίβ και πήρε τη 2η θέση και πέρασε στην οκτάδα, με τους Λάνγκφορντ (17π.), Σχορτσιανίτη (10π.), Χέντριξ (11π.) και Παπαλουκα (7π.) να την καθοδηγούν.

Ρεάλ και Μπιλμπάο θα παλέψουν για το «εισιτήριο»Στον όμιλο που διασταυρώνεται με εκείνον του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα, η Ρεάλ έκανε αυτό που... ήθελε. Επικράτησε της Ουνικάχα στη Μαδρίτη με 86-65, με ηγέτες τους Μίροτιτς (18π.) και Λουλ (15π.), αποτέλεσμα που δεν άρεσε καθόλου στη Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη.

Πλέον, οι δύο ισπανικές ομάδες -που έχουν από 3 νίκες - 2 ήττες- θα παλέψουν για την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική, στην οποία οι Βάσκοι αναμετρώνεται με την Ουνικάχα στη Μάλαγα και η «βασίλισσα» με την πρωτοπόρο του ομίλου Σιένα (4 νίκες - 1 ήττα) στην Ιταλία.
Euroleague 22/02/2012 22:39

Για... τελικό η Εφές, προς τους «8» η Μπιλμπάο

Η Γαλατάσαράι επικράτησε με 64-56 της Εφές εντός έδρας, την έστειλε... σπίτι της και η ίδια πηγαίνει στο ΣΕΦ για έναν «τελικό» με τον Ολυμπιακό για να διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα.
1. CSKA Moskva8
2. Galatasaray6
3. Ολυμπιακός4
4. Anadolu Efes SK2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου