Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Διαμαρτυρία για το κλείσιμο των παραρτημάτων του ΙΚΑ στην Κεφαλλονιά



Δημοσιεύτηκε 23rd February , 2012 από το(ν) makis.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΙΚΗΣ
Δ/νση: Αφών Αλιβιζάτων 19
28200 ΛΗΞΟΥΡΙ
Τηλέφωνο : 2671360952
FAX: 26710 94053
Ληξούρι 20-02-2012
Αρ. Πρωτ.
Προς : 1. κ. Λοβέρδο Ανδρέα
Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής
Αλληλεγγύης
2. κ. Διοικητή ΙΚΑ
3. κ. Υποδιοικητή ΙΚΑ
ΑΘΗΝΑ
Κοιν. Παράρτημα ΙΚΑ Ληξουρίου,
Σάμης, Πόρου
Τοπικά Μ.Μ.Ε.
ΘΕΜΑ: Διαμαρτυρία για το κλείσιμο των παραρτημάτων του ΙΚΑ στην Κεφαλλονιά
Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Κεφαλλονιάς, είναι αγανακτισμένο και αποφασισμένο να δώσει το ” παρόν ” του με την παρούσα κατ’ αρχήν, για την υποβάθμιση των πόλεων του Ληξουρίου, της Σάμης και του Πόρου σε επίπεδο υπηρεσιών και διαμαρτυρόμαστε εντόνως για την επερχόμενη αναστολή λειτουργίας και των παραρτημάτων του Ι.Κ.Α.

Δεν είναι δυνατόν, στις ημέρες μας, να συρρικνώνουμε και οικονομικά περαιτέρω τον κοινωνικό ιστό και να είμαστε σύμφωνοι με την ταλαιπωρία εκατοντάδων συμπολιτών μας.
Αντιστεκόμαστε και καταγγέλλουμε την υποβάθμιση και αποδυνάμωση αυτών των περιοχών μας η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ευημερία και την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη των συμπολιτών μας.
Η νέα επιδρομή της κυβέρνησης στις υπηρεσίες που εξυπηρετούν εκατοντάδες πολίτες, βρίσκει και πάλι το Ληξούρι τη Σάμη και τον Πόρο στο στόχαστρο. Μετά το κλείσιμο και άλλων υπηρεσιών ειδικά στο Ληξούρι του ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΤΕΙ, Δ. Ο. Υ έρχεται τώρα να βάλει λουκέτο και στα Υποκαταστήματα του ΙΚΑ.
Η συνεχιζόμενη υποβάθμιση των περιοχών μας, με την αφαίμαξη υπηρεσιών, μας υποχρεώνουν να αντιδράσουμε δυναμικά προκειμένου να μην επιτρέψουμε τον ξερίζωμα τους και κάθε τι που έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.
Για ακόμα μία φορά η κυβέρνηση λειτουργεί αιφνιδιαστικά και χωρίς να ενημερώσει τις τοπικές κοινωνίες, που βλέπουν ξαφνικά να κλείνει η μία μετά την άλλη υπηρεσία, υποχρεώνοντάς τους να μεταβαίνουν για την εξυπηρέτησή τους δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο διαμονής τους.
Παράλληλα έντονο είναι και το πρόβλημα με τους υπαλλήλους που εργάζονται χρόνια στις εν λόγω υπηρεσίες και θα αναγκαστούν πλέον να αλλάξουν το σχεδιασμό της ζωής που έχουν κάνει για τις οικογένειες τους.
Το Δημοτικό Συμβούλιο καταδικάζει ομόφωνα αυτές τις ενέργειες και σας προσκαλεί κ. Υπουργέ σε διάλογο για την μη περαιτέρω συρρίκνωση των Υπηρεσιών .
Από το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλλονιάς
Ο εξουσιοδοτημένος Αντιδήμαρχος
για την σύνταξη του παρόντος ψηφίσματος
Ευάγγελος Θεοφιλάτος του Αθηναγόρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου