Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ KEFALONIAPRESS,, ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!


Τι λέει η ΔΕΗ που δεν παίζουν τα κανάλια στην Κεφαλονιά
 
 
"http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=27056&Itemid=172
 """"   ΜΑΣ    ΦΑΓΑΝΕ  ΤΑ  ΧΙΟΝΙΑ!! ,ΕΙΠΑΜΕ  ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ,, ΚΑΙ  ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ!""""""(POROSNEWS)
 15-2-2012   KEFALONIAPRESS
http://blogs.sch.gr/tgiakoum/files/2010/03/watching-tv.jpgΠήγαμε σήμερα στην ΔΕΗ και μιλήσαμε τόσο με τον  διευθυντή κ. Λούζη όσο και με τεχνικό τμήμα και με τους ίδιους τους τεχνικούς της ΔΕΗ που ανεβαίνουν κάθε μέρα στον Αϊνο.
Το πρόβλημα έχει ως εξής :
Λόγω του χιονιού η ΔΕΗ δεν μπορεί να ανέβει στις κεραίες του Αίνου για να δώσει ρεύμα στους σταθμούς καθώς οι γεννήτριές τους δεν λειτουργούν λόγω κατανάλωσης του πετρελαίου.
Οι καιρικές συνθήκες απο τα 650μ και πάνω είναι πολύ δύσκολες όχι μόνο εξ αιτίας του χιονιού που ξεπερνάει τα τρία μέτρα σε ορισμένα σημεία , αλλά και εξ αιτίας κεραυνών. Καθημερινά τα συνεργεία προσπαθούν να προσεγγίσουν το σημείο αλλά δεν τα καταφέρνουν. 
Μάθαμε επίσης και κάτι άλλο. Μεγάλα εκχιονιστικά μηχανήματα δεν μπορούν να ανέβουν στις κεραίες γιατί θα χαλάσουν την άσφαλτο!! Ο εργολάβος δεν επιστρέπει την άνοδο γιατί το έργο δεν έχει ακόμα παραδοθεί τυπικά στην Περιφέρεια και το εκχιονιστικό μπορεί να καταστρέψει μέρος της ασφάλτου το οποίο θα αναγκαστεί να ξαναφτιάξει. 
Αμφιβάλουμε αν έχει πληρωθεί ακόμα ο άνθρωπος απο το έργο και σου λέει," εμ μου χρωστάνε εμ θα πληρώσω και από πάνω τις ζημιές; " ! 
Λοιπόν ας το πάρουμε απόφαση. Μόνο 1-2 κανάλια θα βλέπουμε μέχρι να λιώσουν τα χιόνια. Και σας έχω και το καλύτερο για το τέλος. Σε λίγες μέρες τελειώνει και το πετρέλαιο του ΟΤΕ!! οπότε θα πέσει και το Ιnternet!!
Στο απόλυτο σκοτάδι ενημέρωσης το νησί!!
Βρε τι κάνει το χιόνι και η κακιά μας προετοιμασία!!
Γιατί αν φρόντιζαν οι εταιρίες να περνάει κάθε μερά εκχιονιστικό να καθαρίζει τον δρόμο προς τις κεραίες τους τώρα δεν θα είχαμε αυτά. Oλα για την τελευταία στιγμή τα αφήνουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου