Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Αποκαλυψη Σοκ-1,5 τρισ. ευρώ θαμμένα στην ελληνική γη!

Η επίσημη αξία των ορυκτών στην Ελλάδα που παραμένουν ανεκμετάλλευτα και ανέπαφα είναι 1,5 τρισεκατομμύρια ευρώ και με μια σταδιακή και ήπια εξόρυξη τους , χωρίς να πληρώνει ένα ευρώ το ελληνικό κράτος, θα αποσβεστεί σε 20 χρόνια όλο το ελληνικό χρέος των 360 δισ. ευρώ.

Η αποκάλυψη αυτή που προκαλεί σοκ στην ελληνική κοινή γνώμη περιέχεται σε επίσημη έρευνα -- μελέτη των καθηγητών ορυκτολογίας και γεωλογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κ.Ανανία Τσιραμπίδη και Ανέστη Φιλιππίδη που στηρίζεται σε δικές τους έρευνες αλλά και σε διαπιστώσεις του Ινστιτούτου Γεωλογικών Μελετών των ΗΠΑ (USGS), του Ινστιτούτου Γεωφυσικών Ερευνών της Γαλλίας (FIGR) και της Νορβηγικής εταιρείας σεισμικών ερευνών TGS -- Nor.
δείτε περισσότερα στον σύνδεσμο http://voutospress.blogspot.com

Χίλαρυ στον Παπαχελά: Γεμάτη πετρέλαιο η Ελλάδα

Το βίντεο είναι (Δευτέρα 18 Ιούλη 2011) συνέντευξη της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρυ Κλίντον στον Αλέξη Παπαχελά, που μετέδωσε ο "ΣκάΪ" από τις 11.15 μμ. μέχρι τις 12.15 π.μ. Η εκλεκτή του Αμερικανο-Εβραϊκού Λόμπυ, Hlillary, διαβεβαιώνει τον Αλέξη Παπαχελά πως υπάρχουν μεγάλα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στο ελληνικό υπέδαφος, μπορεί να μήν έχουν πλήρως τεκμηριωθεί αλλά υπάρχουν, και οι ΗΠΑ ενθαρρύνουν τις προσπάθειες της Ελλάδος για εξόρυξη!
Εν συνεχεία, ακούμε την Χίλαρυ να υμνεί το χριστιανόπουλο τον Τζέφρυ, λέγοντας πως δεν είναι ένας απλός πολιτικός αλλά ένας Ηγέτης!.. Αμέσως μετά ακούμε την Χίλαρυ να προβλέπει λαμπρό μέλλον για την Ελλάδα λόγω της εξαιρετικής γεωπολιτικής της θέσεως. Τέλος, η εκλεκτή των Εβραίων Χίλαρυ Κλίντον επισημαίνει αυτό που μάς κρύβουν εδώ στην Ελλάδα όλοι οι αριστεροί δημοσιογράφοι και οι (λόγω χριστιανικής αποβλακώσεως) Ρωσόφιλοι πατριώτες μπλόγκερς: Η βοήθεια που δίνει στην Ελλάδα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι στην πραγματικότητα Αμερικανική βοήθεια, διότι οι ΗΠΑ είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του ΔΝΤ.

αναδημοσιίευση από το BHMA TOY ΠΟΛΙΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου