Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

«Θέλω, θέλω, θέλω… Βαγγέλη Βενιζέλο»

 «Θέλω, θέλω, θέλω… Βαγγέλη Βενιζέλο» [φωτο]Είναι νέα, όμορφη και μορφωμένη. Την λένε Ευτυχία Παπαλουκά και έχει εκλεγεί Δημοτική Σύμβουλος στη Φιλαδέλφεια και έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την συνέπεια της και την εργατικότητα της, καθώς προσπαθεί καθημερινά να βοηθήσει στην επίλυση τοπικών προβλημάτων και να αναδείξει πολιτιστικά δρώμενα τη περιοχής.

Ωστόσο δεν έχει μόνο αυτό το ρόλο, καθώς από τα φοιτητικά της χρόνια, στο Πανεπιστήμιο, υπήρξε μάχιμο στέλεχος της ΠΑΣΠ και του ΠΑΣΟΚ.
Εν όψει τώρα την επικείμενων εσωκομματικών εκλογών του κόμματος, έχει γίνει μήλο της έριδος για να προσφέρει την στήριξη της στους επίδοξους προέδρους του ΠΑΣΟΚ.
Αυτή δεν ανοίγει τα χαρτιά της, αλλά οι πληροφορίες την θέλουν να τάσσεται στο πλευρό του Βαγγέλη Βενιζέλου, καθώς πιστεύει στο πρόγραμμα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για την αναδιάρθωρση του ΠΑΣΟΚ!
Ορισμένα μάλιστα τοπικά στελέχη της Φιλαδέλφειας, έχουν ήδη εισηγηθεί να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στην Β΄Αθήνας, ώστε να ενισχυθούν τα πεσμένα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.
ΛΟΙΠΟ  ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ   http://www.tsantiri.gr/politiki/thelo-thelo-thelo-vangeli-venizelo-foto.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου