Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Συναγερμός για την «Κίνηση ΓΑΠ»!

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρέπεμψε χθες το ΠΑΣΟΚ την υπόθεση με το e-mail που έστειλε, από τον σέρβερ του ΠΑΣΟΚ, η αυτοαποκαλούμενη «Κίνηση ΓΑΠ».
Συναγερμός για την «Κίνηση ΓΑΠ»!

Σύγχυση επικράτησε χθες στο ΠΑΣΟΚ για αρκετές ώρες λόγω ενός ηλεκτρονικού μηνύματος. Συγκεκριμένα, στις 12.48 μ.μ. μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ δέχτηκαν ένα e-mail με τίτλο «Κίνηση ΓΑΠ»! Οι δημιουργοί του μηνύματος ανέφεραν: «Μαζεύουμε υπογραφές γιατί στηρίζουμε τον Γιώργο Παπανδρέου! Διαδώστε το σε όσους περισσότερους μπορείτε, ας δείξουμε τη δύναμή μας, ας δείξουμε τη στήριξή μας στον Γιώργο Παπανδρέου!». Παρέπεμπαν δε σε άλλη ιστοσελίδα, στην οποία συλλέγονταν υπογραφές στήριξης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, καθώς και στο αντίστοιχο μπλογκ της κίνησης «υποστηρικτών» του Γ. Παπανδρέου.
Μάζευαν... δολάρια
Βέβαια, όσοι συμπλήρωσαν τη σχετική αίτηση για να δηλώσουν τη στήριξή τους στον πρώην πρωθυπουργό ανακάλυψαν ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ζητούσε τελικώς και μια μικρή οικονομική ενίσχυση, που ξεκινούσε από τα 2 δολάρια και έφτανε μέχρι τα 100 δολάρια!
  • Στην Ιπποκράτους ξεκίνησαν να ερευνούν την υπόθεση με... αμηχανία, αφού δεν γνώριζαν ποιος βρίσκεται πίσω από την πρωτοβουλία για την υποστήριξη του Γ. Παπανδρέου. Οταν βεβαιώθηκαν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν ήξερε τίποτε για την υπόθεση, ανακάλυψαν ότι τα μηνύματα «έφυγαν» από την ηλεκτρονική βάση δεδομένων του ίδιου του Κινήματος!
Χάκερ
Από την Ιπποκράτους γινόταν λόγος για χάκερ, αλλά παρασκηνιακά ακούστηκαν και φωνές για «καλοστημένη απάτη εις βάρος του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του», αφήνοντας να εννοηθεί ότι η υπόθεση στήθηκε από εσωκομματικούς αντιπάλους του Γιώργου, που είχαν πρόσβαση στον σέρβερ του ΠΑΣΟΚ.
Καταγγελίες
Αργά το βράδυ, από την Ιπποκράτους εκδόθηκε ανακοίνωση που έβαζε τα πράγματα στη θέση τους: Το κείμενο και η «Κίνηση ΓΑΠ», όπως τονίζεται, «ουδεμία σχέση έχουν με το ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρό του Γιώργο Α. Παπανδρέου, και ήδη όλη αυτή η απάτη ερευνάται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από καταγγελία του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος Μ. Καρχιμάκη και καταγγελίες πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου