Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ζάκυνθος: Γιαούρτια και αυγά εναντίον του Δημάρχου. Βίντεο


ΠΈΜΠΤΗ, 15 ΜΑΡΤΊΟΥ 2012

http://mnhmonio.blogspot.com

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Χαμός έγινε στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου αντικείμενο συζήτησης ήταν η επανακαταμέτρηση των τετραγωνικών μέτρων σε σπίτια και επιχειρήσεις, που έγινε με τη διαδικασία της αεροφωτογράφησης.
Η λαϊκή οργή ήταν έντονη με τον κόσμο να γεμίζει ασφυκτικά την αίθουσα των συνεδριάσεων, ενώ αρκετοί συμπολίτες μας βρισκόταν στην πλατεία Σολωμού και περίμεναν να μάθουν την απόφαση του σώματος.
Η όλη διαδικασία διήρκεσε τρεις ώρες (από τις 7 έως τις 10 το βράδυ), όμως δεν κατέστη δυνατόν να γίνει ένας γόνιμος διάλογος, μιας και μερίδα των παρευρισκομένων πετούσε συνεχώς γιαούρτια, καφέδες και αυγά προς τον Δήμαρχο, Στέλιο Μποζίκη.

Αρκετοί συμπολίτες μας εξέφρασαν το φόβο τους ότι τα επιπλέον τετραγωνικά μέτρα που έχει επιμετρήσει ο Δήμος θα υπολογιστούν από το Υπουργείο Οικονομικών στο χαράτσι της ΔΕΗ.

Ο Δήμαρχος, όμως, γνωστοποίησε μια απάντηση που έλαβε από το Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο ισχυρίζεται ότι το τέλος ακινήτων θα υπολογιστεί με βάση το ΤΑΠ, και όχι με βάση τη νέα καταμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου