Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΕΚΚΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ‏


          ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες
Το κάλεσμα των ταξικών δυνάμεων για ανυπακοή στην πληρωμή των άδικων και δυσβάσταχτων για τη λαϊκή οικογένεια χαρατσιών – που επέβαλλε η κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ -  έδειξε πως μπορεί ο λαός να παρεμποδίζει, αλλά και να δηλώνει έμπρακτα τη διαφωνία του στην περαιτέρω εξαθλίωση του.

Η κυβέρνηση αναγκάστηκε σε ελιγμό για τη διακοπή του ρεύματος, παρά τις πρώτες απειλές της. Το κυριότερο όμως είναι ότι πλατιές λαϊκές μάζες δεν νομιμοποίησαν στη συνείδησή τους τη φοροληστεία που επιχειρείται. Έγινε φανερό ότι η νομιμότητά τους και η δημοκρατία τους, φτάνει ως εκεί που δεν θίγεται η κερδοφορία του κεφαλαίου.
Αυτές οι δεσμεύσεις που έχουν για διασφάλιση της κερδοφορίας του κεφαλαίου, δεν τους επιτρέπουν να κάνουν πίσω.
Πιεσμένοι από τη μαζική άρνηση πληρωμής του τέλους αλληλεγγύης και του τέλους επιτηδεύματος των ΕΒΕ, προχωρούν σε τρομοκρατικά μέτρα, όπως κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών κ.α. Πρόκειται για καταναγκαστικά μέτρα εξόφλησής του, αφού η μέχρι τώρα τρομοκρατία δεν πέρασε.
Η παραπάνω ενημέρωση γίνεται γιατί μέχρι τις 30 Μάρτη υπάρχει η δυνατότητα διακανονισμού πριν αρχίσουν οι κατασχέσεις.
Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου χαιρετίζει τους εκατοντάδες εργαζόμενους, αλλά και αυτοαπασχολούμενους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, μας εμπιστεύθηκαν, ύψωσαν το ανάστημα τους και αψήφισαν την τρομοκρατία. Αυτή η μικρή μάχη δείχνει το δρόμο, μπορεί να γίνει η απαρχή για τους επόμενους μεγαλύτερους αγώνες που μας περιμένουν, ενάντια στην εξαθλίωση, και την βάρβαρη φορολογική πολιτική που μειώνει το εισόδημα μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ !!
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!

                                                                              ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου