Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ενημερωση από την ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΠΡΕΣΣ


Κανόνι από την ΑΧΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - τι γίνεται με τις καταθέσεις;

 
http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=27932&Itemid=38
 
axaiki_first_300.jpgTίτλοι τέλους για τις Συνεταιριστικές τράπεζες! Από σήμερα τελούν υπό εκκαθάριση. Μια από αυτές έχει υποκατάαστημα στην Κεφαλονιά. Πρόκειται για την ΑΧΑΪΚΗ.
Επισκεφτήκαμε το κατάστημα του Αργοστολίου - διατηρεί θυρίδα και στη Σάμη- δεν υπήρχε κόσμος, τα τηλέφωνα βέβαια κτυπούσαν συνέχεια και ο δ/ντης Μάριος Μπενετάτος απαντούσε στις ανησυχίες των πελατών της τράπεζας.
Οπως μας δήλωσε δεν υπάρχει ουδεμία ανησυχία για την τύχη των καταθέσεων, υπάρχει εξασφάλιση, απλά θα χρειαστούν κάποιες μέρες διαδικασιών μέχρι η Τράπεζα να αρχίσει να λειτουργεί υπό το νέο καθεστώς.
Η ΑΧΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ λόγω των ανταγωνιστικών προϊόντων της είχε πελάτες και μεγάλα ιδρύματα, μεταξύ αυτών και ένα μεγάλο ίδρυμα της Κεφαλονιάς. Για το συγκεκριμένο ίδρυμα, υπάρχει διαβεβαίωση και απο το Υπουργείο ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τις καταθέσεις τους.
Στην αγορά του Αργοστολίου και της Σάμης βέβαια έσκασε η είδηση σαν βόμβα καθώς αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι μπαίνουμε σε μια περίοδο που δεν θα ξέρουμε τι μας ξημερώνει.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου