Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ



Μετά το τέλος της παρέλασης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε ότι η φετινή παρέλαση ήταν η καλύτερη που ζήσαμε ποτέ!
Ο κ. Αβραμόπουλος εκτός από αυτή τη φράση, που προφανώς θα εννοούσε το «τεχνικό» κομμάτι της παρέλασης και «ευλογώντας παράλληλα τα γένεια του«, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται αφού δεν υπήρχε καθόλου κόσμος και όλα ήταν αποκλεισμένα από την αστυνομία, μίλησε και αυτός για τις θυσίες του ελληνικού λαού και τις προσπάθειες που χρειάζεται να γίνουν, αφήνοντας πίσω τα «μικρά» και βάζοντας μπροστά τα «μεγάλα«.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος λέγοντας ότι: «Ήταν μια θαυμάσια, εντυπωσιακή παρέλαση με την οποία τιμήσαμε τους ήρωες του 1821, οι οποίοι με γενναιότητα, αυτοθυσία και πίστη μας έδωσαν την ελευθερία μας. Οι αξίες, τα ιδανικά και οι πράξεις τους δίνουν το παράδειγμα, δείχνουν το δρόμο με τον οποίο μπορούμε να κερδίσουμε τη σημερινή εθνική μάχη για την ανόρθωση της οικονομίας μας. Και πιστεύω, ότι με αποφασιστικότηταενότητα και αλληλεγγύη θα το κατορθώσουμε» αναφέρουν τα epikaira.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου