Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

V FOR VENDETTA ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΤΑΡ!!


12.03.2012  | 22 15

V FOR VENDETTA

V For Vendetta
Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής, βρετανικής και γερμανικής συμπαραγωγής 2005

V FOR VENDETTA
V For Vendetta

Μετάδοση:12.03.2012 | 22 15
Κατηγορία: Περιπέτειες
Πρωταγωνιστές: Χιούγκο Γουίβινγκ, Νάταλι Πόρτμαν, Τζον Χαρτ, Στίβεν Ρία, Στίβεν Φράι
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μακ Τιγκ
Έτος: 2005
Διάρκεια: 120 λεπτά

ΥΠΟΘΕΣΗ: Στο μέλλον, η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται κάτω από το ζυγό ενός διεφθαρμένου, ολοκληρωτικού καθεστώτος. Ηγέτης και απόλυτος άρχοντας, ο Άνταμ Σάτλερ, που οι μιλιταριστικές του μέθοδοι έχουν επιβάλλει τον φόβο και τον τρόμο. Σ’ αυτόν τον παρακμιακό κόσμο των καταδοτών και των αδίστακτων μυστικών πρακτόρων, η Ίβι γνωρίζεται με τον V, έναν μασκοφόρο ιδεαλιστή τρομοκράτη, ειδικό στις πολεμικές τέχνες και αποφασισμένο να ανατρέψει το φασιστικό καθεστώς του Σάτλερ.

Έχοντας συλλάβει ένα ιδιοφυές σχέδιο προκειμένου να ανατινάξει το κοινοβούλιο στις 5 Νοεμβρίου - όπως είχε επιχειρήσει ο αναρχικός Γκάι Φοκς την ίδια ημερομηνία το 1605 - ο θέτει σε εφαρμογή τις ανορθόδοξες μεθόδους του και χειρίζεται τους πράκτορες του Σάτλερ ως πιόνια του ενώ η Ίβι ζει τα δρώμενα από κοντά και ο αστυνομικός ντετέκτιβ Φιντς βρίσκεται στο κατόπι του...


* Η ιστορία της ταινίας είναι βασισμένη στην ομώνυμη σειρά κόμικ του σχεδιαστή Άλαν Μουρ. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί οιΆντι και Λάρι Γουακόφσκι και την παραγωγή έχει αναλάβει, μαζί τους, ο Τζόελ Σίλβελ, η γνωστή ομάδα, που δημιούργησε την τριλογία του Matrix.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου