Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Συμπληρώθηκαν οι 8 του Κυπέλλου Ελλάδος Υδατοσφαίρισης

Ποιοι πλαισιώνουν τον

Ν.Ο. Αργοστολίου στην κλήρωση



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟ  kefalonizw.com
Κανείς από τους «μεγάλους» του ελληνικού πόλο Ανδρών λείπει από την κλήρωση της Δευτέρας, 23 Απριλίου, για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος πόλο Ανδρών.

Και οι έξι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της Α1 πόλο Ανδρών βρίσκονται στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος, μια και ο Ολυμπιακός νίκησε με 13-2 τον ΝΟ Πατρών, ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 12-2 τον Εθνικό, ο Πανιώνιος με 8-7 (στο πιο δύσκολο από τα πέντε έργα που παίχθηκαν την Τετάρτη) και οι ΝΟ ΧίουΠαναθηναϊκός και ΝΟ Αργοστολίου πέρασαν χωρίς αγώνα μετά την αποχώρηση του Καλαμακίου και της ΝΕ Πατρών, ενώ την οκτάδα συμπληρώνουν ο ΠΑΟΚ, που νίκησε με 9-5 τον Ηρακλή, και ο ΟΫΚ Βόλου, πού έκανε την τρόπον τινά έκπληξη στο θεσσαλικό ντέρμπι και πέρασε τον ΝΟ Λάρισας.

Σίγουρα οι περισσότερες ομάδες θα προτιμούν να παίξουν με τις πιο αδύναμες εκ των οκτώ, δηλαδή τον ΠΑΟΚ και τον ΟΫΚ Βόλου και έτσι θα υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η κλήρωση των αγώνων της προημιτελικής φάσης, που θα διεξαχθεί στις 2 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΟΕ  την Τετάρτη 23 Απριλίου (13.00).
Το Final 4 όπως έχουμε κάνει γνωστό εδώ και καιρό θα γίνει στο νησί μας από τις 18 έως τις 20 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου